Beşiktaş Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel rakipler

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel rakipler
Trabzonspor'un aldığı men cezası sonrasında ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belirlenecek. Siyah beyazlılar uzun bir süre sonra yeniden Avrupa'nın 1 numaralı organizasyonunda yer almak istiyor. Peki, Beşiktaş Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel rakipler haberimizde yer alıyor.

Kötü giden sezonu Sergen Yalçın'ın gelmesi sonrası Şampiyonlar Ligi tesellisi ile bir nebze de olsa telafi eden Beşiktaş'ın rakibi belli oluyor. Siyah beyazlıların Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda karşı karşıya geleceği rakibi bugün çekilecek kuranın ardından açıklanacak. Milyonlarca futbol sever de bu kritik eşleşmede hangi takımın çıkacğaını merak ederek araştırmalarda bulunuyor. Peki, Beşiktaş Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel rakipler haberimizde yer alıyor.

Şampiyonlar Ligi Kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda?
Siyah beyazlıların Avrupa'daki ilk rakibi olacak takım bugün saat 13.00'te yapılacak kura çekimi ile belirlenecek. Kurayı beIN SPORTS veya uefa.com üzerinden izleyebilirsiniz.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre; Beşiktaş'ın da sahaya çıkacağı ikinci ön eleme turundaki tüm eşleşmeler tek maç üzerinden ve seyircisiz olacak. Maçın eşitlikle geçilmesi ve uzatmalarda da eşitliğin bozulmaması halinde penaltı atışları sonucunda turu geçen ekip belli olacak. Mücadelede ev sahibi olacak takım da kura çekimi sonucunda belli olacak. Maçlar, 25 ya da 26 Ağustos'ta oynanacak.

İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri
PAOK (Yunanistan)
AZ Alkmaar (Hollanda)
Lokomotiva Zagreb (Hırvatistan)

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.