Beşiktaş savunmasına duvar örecek! Yıldız oyuncu için girişimler başladı, Fenerbahçe'ye büyük çalım

Beşiktaş savunmasına duvar örecek! Yıldız oyuncu için girişimler başladı, Fenerbahçe'ye büyük çalım
Bu sezonu bitirebileceği en üst sırada tamamlamak ve kupayı da kazanmak isteyen Beşilktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Siyah beyazlılar geride kalan iki tescil döneminde de ilgilendiği Savic'i bu kez bitirmek amacında.

Lider Galatasaray ve takipçisi Fenerbahçe'nin gerisinde kaldığı gol yeme performansıyla şampiyonluğa uzun bir süre önce havlu atmak zorunda kalan Beşiktaş'ta ilk takviye defans hattına gelecek. Stoper tandemini değiştirmek isteyen Kartal, uzun süredir gündeminde bulunan yıldız futbolcuyu kadrosuna katmayı hedefliyor. Eğer anlaşma sağlanırsa Stefan Savic siyah beyazlı formayı giyecek. Fernando Santos'un da onay verdiği deneyimli yıldız takımın da kaptanlığını üstlenebilir.

Menajerinden açıklama

Karadağlı yıldız hakkında konuşan menajeri Ayhan Yeşilbaş, Beşiktaşıları umutlandıran ifadeler kullanarak; "Ara transfer döneminde de Beşiktaş'la görüşmüştük. Ama oyuncunun istediği ücret çok yüksekti. İmza parası da istedi. Ama yaz dönemi için süreç devam ediyor. Bir görüşme daha yapacağız. Oyuncu 4 milyon Euro'nun üzerinde bir rakam talep etti, artı imza parası vardı. Çok yüksek bir rakam olduğu için Beşiktaş uygun görmedi. Şimdi Savic ile yeni bir görüşme yapacağız. 2025 yazına kadar sözleşmesi var; ama serbest çıkacak Atletico Madrid'ten, alacaklarını bırakacak." dedi.

28 maça çıktı

Büyük ihtimalle yaz aylarında serbest statüye kavuşacak olan Stefan Savic için Beşiktaş yeniden harekete geçiyor. Arabistan piyasasından da taliplerin bulunduğu tecrübeli stoperi kadrosuna katmayı planlayan yönetim de önce Avrupa'da gidebileceği turnuvayı görebilmek ve buna göre hareket etmek istiyor. Eğer Avrupa Ligi bileti alınırsa ayrılan bütçe de artacak. Savic ile Fenerbahçe de ilgileniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.