Beşiktaş sol stoperine kavuşuyor! Victor Ruiz kimdir, kaç yaşında ve nereli

Beşiktaş sol stoperine kavuşuyor! Victor Ruiz kimdir, kaç yaşında ve nereli
Abdullah Avcı ile yeni sezona hazırlanan Beşiktaş sol stoperini belirledi. Victor Ruiz'i kadrosuna katacak olan siyah beyazlılar önemli bir ismi transfer edecek. Peki Victor Ruiz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt ve Instagram hesabı bu sayfada.

Isimat Mirin'i yeterli görmeyen ve Vida'ya partner arayan Beşiktaş yeni stoperine karar verdi. Siyah beyazlılar uzun süredir görüştüğü Victor Ruiz ile anlaşma sağladı. La Liga ekiplerinden Villarreal forması giyen İspanyol savunmacı bu akşsam saatlerinde İstanbul'a gelerek kendisini Kara Kartal yapan sözleşmeyi imzalayacak. Ruiz'in kontratının 3 yıl olması bekleniyor. Peki Victor Ruiz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt ve Instagram hesabını sizler için derledik.

Victor Ruiz kimdir?
25 Ocak 1989 tarihinde Katalonya bölgesindeki Barselona'ya bağlı bir ilçe olan Esplugues de Llobregat'ta dünyaya geldi.  Futbola Barcelona'nın ezeli rakibi Espanyol'da başlayan ve burada profesyonelliğe geçiş yapan Ruiz, 2010-2011 sezonunda Napoli'ye transfer oldu. Bu kariyerindeki ilk yurt dışı transferi olan tecrübeli stoper, bir sene sonra Valencia ile La Liga kariyerine geri döndü. Villarreal'e kiralanan ve bu kulüp tarafından bonservisi alınan İspanyol oyuncu 2015-2016 sezonundan bu yana El Madrigal'de sahaya çıkıyor. İspanya A Milli Takımı formasını giyemeyen Ruiz, geçen sene 33 maçta 2966 dakika sahada kaldı. Kariyerinde ise 326 karşılaşmada 8 golü ve 7 asisti bulunuyor.

victor ruiz

Victor Ruiz Transfermarkt piyasa değeri
Dünyanın en çok kullanılan futbol sitelerinden biri olan Transfermarkt'ta Victor Ruiz'in piyasa değeri merak edilerek araştırılıyor. İspanyol stopere dair tüm bilgilerin yer aldığı futbol portalındaki değeri 7 milyon euro olarak görülüyor. Beşiktaş'ın bu değerdeki bir oyuncuyu kadrosuna katması çok önemli bir adım olarak görülüyor.

victor ruiz

Victor Ruiz Instagram hesabı
Sosyal medyanın olmazsa olmazı Instagram'da binlerce futbolcu yer alıyor. Hayranları ile iletişime geçmek veya hayran oldukları oyuncularla görüşmek isteyen kullanıcılar bu mecrayı aktif olarak kullanıyor. Victor Ruiz adına açılan Instagram hesabı bulunuyor ancak kulübü tarafından takip edilmiyor. Transfer sebebiyle takipten çıkıldığı söylentileri de yer alıyor. Beşiktaş'ın KAP bildiriminden sonra Victor Ruiz'i takip etmesi halinde orijinal hesabı ortaya çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.