Beşiktaş Süper Lig'in yıldızına göz dikti!

Beşiktaş Süper Lig'in yıldızına göz dikti!
Cyle Larin’le anlaşamayan, N’Koudou’yu yetersiz bulan Beşiktaş, sol kanat mevkisi için çalışmalarını hızlandırdı. Teknik direktör Valerien Ismael'in raporuna göre hareket eden siyah-beyazlı kurmaylar, Adana Demirspor formasıyla gösterdiği performansla bu sezona damga vuran Matias Vargas’ın peşine düştü.

Beşiktaş'ın transfer listesine yeni bir isim daha eklendi, Matias Vargas. Kanadalı yıldız Larin'le rakamda anlaşamayan, N'Koudou'nun ise performansından memnun kalmayan siyah-beyazlılar sol kanat için rotasını Arjantinli yıldızı Matias Vargas'a çevirdi. Bonservisi La Liga ekibi Espanyol'da bulunan Tangocu'nun satın alma opsiyonu bulunmazken, sezon sonunda takımına geri dönecek. Siyah-beyazlılar, kiralık ya da satın alma opsiyonlu teklifrler hazırlayarak temaslara başlarken sezon sonunda Vargas için Espanyol'la masaya oturulması bekleniyor.

Bu sezon sergilediği performansla beğeni toplayan 24 yaşındaki futbolcu, Süper Lig 'de 31 maçta 11 asistle krallık yarışında Max Gradel ve Edin Visca ile zirveyi paylaşıyor. Tangocu, 4 de gol kaydederken toplamda 15 gollük skor katkısı verdi. Espanyol ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Vargas'ın, transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 5 milyon euro civarında. 24 yaşındaki oyuncu, 2019'da Velez Sarsfield'den Espanyol'a 10.5 milyon euro'ya transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.