Beşiktaş'ta büyü bozuldu! Trabzonspor maçından sonra...

Beşiktaş'ta büyü bozuldu! Trabzonspor maçından sonra...
Ligin ilk yarısını lider tamamlayan Beşiktaş'ta oynanan son iki maçta alınan skorlar herkesi üzdü. Siyah beyazlılar Trabzonspor'a yenilip Antalyaspor ile berabere kalırken hem 4 puan kaybetti hem de Fenerbahçe'ye liderliği kaptırdı. Galatasaray'ın ardından 3. sıraya geriledi.

Beşiktaş için sezon çok sıkıntılı başladı. Sergen Yalçın’ın öğrencileri Avrupa’da önce Şampiyonlar Ligi’ne, ardından da Avrupa Ligi’ne havlu attı. Ligde ise ilk 4 haftada 4 puan toplayabildi. Siyah-Beyazlılar, 3. haftada Konyaspor’a 4-1, 4. haftada ise Gençlerbirliği’ne 1-0 kaybetti. Ancak sonraki süreçte bambaşka bir Kara Kartal vardı. Seri galibiyetler alan Beşiktaş, bir daha hiç 2 maç üst üste puan kaybı yaşamadı. Ta ki bu haftaya kadar.


3. sıraya indi

Siyah-Beyazlılar, hafta sonunda Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Beşiktaş böylece ligde 9 maç sonra yenilgiyle tanışmıştı. Kara Kartal, dün de Antalya deplasmanına çıktı. Sergen Yalçın’ın öğrencileri, Akdeniz ekibi ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-Beyazlılar böylece aylar sonra peş peşe 2 lig müsabakasında üst üste puan kaybı yaşamış oldu. Beşiktaş, 2 maçta 5 puan bırakarak puan tablosunun zirvesinden 3. sıraya geriledi. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.