Beşiktaş'ta dev zirve

Beşiktaş'ta dev zirve
Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'da sürdüren Beşiktaş'ta, beklenen zirve önceki gün gerçekleşti. Başkan Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş, otelden ayrıldı ve Tuna nehri kıyısında özel bir görüşme yaptı. Görüşmede takımın son durumu dışında, öncelikli olarak iç transfer politikası masaya yatırıldı.

Orman ve Güneş'in düşünceleri şöyle:

NEGREDO
Başkan Orman, Negredo'nun dışarıda bırakarak satışının zor olduğunu belirterek, "Gitme garantisi de yok. Satıp bütçe daraltalım derken, ek bir yük bindirmeyelim. Sezona takımla birlikte hazırlansın. Sonra satarız, satamazsak devam ederiz" dedi. Teknik direktör Güneş bu konuda fazla yorum yapmadı.

BABEL
Şenol Güneş, "Babel'in satılmasını istemiyorum, çok faydalı" dedi. Fikret Orman ise, "Ben de istemiyorum ama maaşına zam talep etti, senelik 4 milyon euro istiyor. Gelen 7 milyon euro'luk teklif 1 sene sözleşmesi kalmış futbolcu için iyi para. Mali şartlar da var, iyi değerlendirmemiz lazım" yanıtını verdi.

QUARESMA
Siyah-beyazlı kulübün başkanı, Portekizli yıldızlardan Pepe'nin takımda kalacağını müjdelerken, Quaresma için "Çin'den gelen 7.5 milyon euro'luk bir teklif var. Bu konuda Q7'nin vereceği karar önemli. Eğer gitmeyi kabul ederse, bu durumda Babel'i takımda tutarız" yorumunu yaptı.

VİDA
Orman, Dünya Kupası'nda Hırvatistan Milli Takımı formasıyla mücadele eden Vida için, "Cenk'te acele ettim, 3-5 milyon euro daha ucuza sattım. Vida'da acele etmeyeceğim. Satılık futbolcum yok, almak isteyen bedelini vermeli. Cenk'ten aşağısına saymayı düşünmüyorum" dedi.

10 NUMARA
Beşiktaş Başkanı, kesinlikle 10 numara alacaklarını belirterek, "Kanat etkinliği de yüksek, direk kaleye bindirmeler yapacak, etkili ara paslar atacak 10 numara bakıyoruz. Bernard başta birkaç alternatifimiz var. Bu durumda Babel'e çok ihtiyaç kalmayabilir" ifadelerini kullandı.

GUTİ
Guti konusunda daha önce de yorumsuz kalan Güneş "Hem tribünlere, hem camiaya, hem de takıma katkı sağlar. Yanında da tecrübe kazanır" sözü üzerine, "Mutlaka katkısı olacaktır" diyerek "Ben değil, siz istediniz" demeye getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.