Beşiktaş'ta hedef Gunnarsson

Beşiktaş'ta hedef Gunnarsson
Beşiktaş Vida'dan sonra iç transferde Oğuzhan ile anlaşmak istedi ama şu an için bu mümkün görünmüyor. Yıldız oyuncunun menajeri sebebiyle tıkanan görüşmeler sonrası Aron Gunnarsson listeye eklendi.

Avrupa Şampiyonası'nda İzlanda'nın başarısındaki en önemli isimlerden biri olan Aron Gunnarsson Beşiktaş'a mı gelecek sorusu herkesi heyecanlandırdı. Bitmek bilmeyen enerjisiyle orta sahada fark yaratan İzlandalı için Oğuzhan'ın durumuna göre adım atacak.

Beşiktaş yönetimi, transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Bir yandan eksik mevkiler için arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılar, bir yandan da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncuların yerine alternatif isimlerle görüşmelere hız verdi. Bu isimlerden biri de, anlaşması 30 Haziran'da sona erecek olan ve halen sözleşme uzatmayan Oğuzhan Özyakup... Pogba sayesinde 8 numaralar futbolun en değerli 'kalemi' haline gelirken, sözleşmesi sezon sonunda bitecek 8 numaralar arasında Oğuzhan en değerli 4'üncü oyuncu konumunda.

EN İYİ İLK 4 ARASINDA YER ALDI
Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan'ın önündeki en değerli 8 numaralar ise Ander Herrera (M.United), Leon Goretzka ve Max Meyer (Schalke). Oğuzhan'ın Hollandalı menajeri de bu durumu fırsata çevirmek için elinden geleni yapıyor, hatta Beşiktaş'ın kaptanı olduğu ama en az kazananlardan birisi olduğunun üzerinde sürekli duruyor. Başkan Fikret Orman'dan ise Oğuzhan'a sürpriz bir öneri geldi: "Beşiktaş'ın kaptanısın. Sürekli pazarlık yapan menajerini bırak, adam gibi anlaşalım. Sana bizi de seni de tatmin edecek teklif gelirse söz veriyorum, satacağım." Başkan Orman'ın, genç kaptana bu teklifi yaparken; B planını da devreye soktu.

İZLANDALI YILDIZ HAZIR KITA
Siyah-beyazlıların hedefindeki ismin İzlanda Milli Takımı'nın kaptanı Aron Gunnarsson olduğu öğrenildi. Şenol Güneş'in 3-0'lık Türkiye galibiyetinde başrol oynayan, çift yönlü oyuncuyu çok beğendiği ve olumlu rapor verdiği belirtildi. Cardiff'te forma giyen Gunnarsson'un menajeriyle bir görüşme yapılırken, şu an için resmi bir teklif sunulmadı. Ama siyahbeyazlıların Şampiyonlar Ligi macerası, İzlanda Milli Takımı'nın eski hocası Jolly Sverisson'un da onayı ile 28 yaşındaki oyuncu Beşiktaş'a imza atmaya hazır olduğu; her şeyin Oğuzhan'ın sözleşme yenileyip, yenilememesi ile netleşeceği ifade edildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.