Beşiktaş'ta hedefteki isim Şenol Güneş!

Beşiktaş'ta hedefteki isim Şenol Güneş!
Dün Konya'da hem 2 puan bırakan hem de iki oyuncusunu kart cezasına kurban veren Beşiktaş'ta her şeyin ötesinde Teknik Direktör Şenol Güneş'e tepki vardı. Rakip oyuncular ve hocalarla girdiği tartışmalarla kendi taraftarlarından da eleştiri alan tecrübeli teknik adamın görevinden ayrılmasını isteyenler de var.

Dün Atiba'nın attığı golle Konya'dan beraberlikle ayrılan Beşiktaş Pepe ve Talisca'yı da Fenerbahçe derbisinde sahaya süremeyecek. Sarı lacivertlilerle oynamanın zorluğu bir yana üst üste çıkacağı kritik maçlarla adeta bir tünele giren siyah beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş'in geleceği de tartışılıyor. Bazı taraftarlar tecrübeli antrenörün son dönemlerde yaşadığı polemiklerle artık miladının dolduğunu dile getirirken bazıları da alınacak sonuçlara göre kaderinin belirlenmesini istediğini söyledi. Sosyal medyada çok sayıda 'Şenol Güneş istifa' içerikli mesaj da yer alıyor.

Güneş'e sonsuz desteği olan ve kazanılan iki şampiyonluğun ardından bu sonuçların alınabileceğini savunan taraftar sayısı da azımsanmayacak durumda.

Beşiktaş'ı bekleyen zorlu fikstür...

beşiktaş şubat fikstürü

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.