Beşiktaş'ta transfer hareketliliği

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, bir çok isim gündeme geliyor.

Sezonu 26 Haziran'da İstanbul'da açacak olan siyah beyazlılarda transfer harekatı tüm hızıyla devam ediyor. Gündemde, bir dönem Beşiktaş'ta forma giymiş futbolcular, Avrupa'da forma giyen yıldızlar, yerli oyuncular ve Şenol Güneş'in yardımcılığı için adı geçen isimler var. İşte siyah beyazlıların gündeminde yer alan isimler. 

Davy Klaassen 

Everton'da forma giyen 25 yaşındaki Hollandalı, 10 numara mevkiinde görev yapıyor. Everton'da beklenen perfomansı veremeyen yıldız oyuncu, Ajax formasıyla gösterdiği performansla göz doldurmuştu. 27 Milyon Euro'ya İngiliz ekibine transfer olan Klaassen, bu sezon 17 maça çıktı.Beşiktaş'ın 1.5 milyon euro karşılığında Hollandalı futbolcuyu kiralaması bekleniyor.

Vincent Aboubakar

Kamerunlu yıldız için nabız yoklayan siyah beyazlı yönetim, satın alma opsiyonuyla beraberi, kiralık olarak Aboubakar'a tekrardan Beşiktaş forması giydirmek için çaba harcıyor. Porto ile bu sezon oynadığı 42 maçta 26 gol atan ve 6 asist yapan Kamerunlu, geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile 38 maçta 19 gol, 4 asist üretmeyi başararak, şampiyonlukta büyük pay sahibi olmayı başarmıştı. 
 

Manuel Fernandes

Beşiktaş'ta 4 sezon forma giyen Portekizli oyuncu, Rusya'da Lokomotif Moskova ile geçirdiği başarılı dönemin ardından Beşiktaş'a geri dönmek istediğini siyah beyazlı yönetime iletti. Geçen sezon Moskovo ekibiyle şampiyonluk yaşayan ve Rusya'da yılın futbolcusu seçilen Fernandes ile son pürüzleri gidererek resmi imzaların atılması bekleniyor.Sözleşmenin 3 yıllık olacağı iddia ediliyor.
 

Rafael

 1.72 boyunda olan Brezilyalı futbolcu geçtiğimiz sezon Lyon formasıyla Fransa Lig 1'de 24 maçta forma giydi. 24 maçta 1 golü bulunan Rafael Da Silva, 2 de asist yaptı. Brezilyalı futbolcunun kulübü Lyon'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. O.Lyon'un Rafael için 5 milyon talep ettiği, Beşiktaş'ın 2.5 milyon euro teklif ettiği iddia edildi.

Alphonso Davies

ABD Ligi MLS takımlarından Vancouver Whitecaps'te forma giyen 17 yaşındaki kanat oyuncusu için, aynı ligden Beşiktaş'a transfer olan Cyle Larin ve Beşiktaş izleme komitesinden olumlu rapor geldi.

Guti Hernandez

Real Madrid 19 yaş altı takımında antrenörlük yapan, 2010-2012 yılları arasında Beşiktaş forması giymiş Guti Hernazdez'in yeni sezonda Şenol Güneş'in yardımcılığını yapacağı iddiaları gün geçtiktçe kuvvetleniyor. NTV Spor'un haberine göre, 41 yaşındaki teknik adamın başkan Fikret Orman ile yapacağı görüşme sonrası teklife olumlu yanıt vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.