Beşiktaş'tan 3 bomba: Lemina, Thiago Maia ve Carrillo

Beşiktaş'tan 3 bomba: Lemina, Thiago Maia ve Carrillo
Medel, Lens ve Quaresma ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ta bu isimlerin yerine gelecek isimler belirlendi. Siyah beyazlılar Mario Lemina, Thiago Maia ve Guido Carrillo ile bombaları peşpeşe patlatacak. Peki Mario Lemina, Thiago Maia ve Guido Carrillo kimdir? Detaylar haberimizde.

Transferde atağa kalkan Kara Kartal önce elinden çıkarmak istediği oyuncuları gönderecek ardından da üç yıldız ile şov yapacak. Siyah beyazlılar Bologna'nın talip olduğu Medel'in yanısıra teklif beklediği Lens ve transfer görüşmeleri için verdiği Quaresma ile yollarını ayıracak. Gelecek isimler de belirlendi. Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Guido Carrillo, Mario Lemina ve Thiago Maia için nabız yoklanacak. Bu üç futbolcunun isimlerinin basına düşmesi büyük bir heyecan yarattı. Peki Mario Lemina, Thiago Maia ve Guido Carrillo kimdir? İşte detaylar...
 

Guido Carrillo kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

25 Mayıs 1991 tarihinde Magdalena'da dünyaya gelen ve 28 yaşında olan Carrillo futbola Estudiantes'te başladı. Bu kulüpte profesyonel olduktan sonra göderdiği performans onu Monaco'ya taşıdı. 9 milyon euro ödenen Carrillo Fransa'da da adından söz ettirdi ve Southampton'a 22 milyon euro karşılığında transfer oldu. Geçtiğimiz sezonu Leganes'te kiralık geçirdi. 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncu geride kalan sezonda çıktığı 33 maçta 6 gol attı ve 1 de asist yaptı. Milli takım formasını ise giymedi. 1 Fransa ligi şampiyonluğu bulunuyor. Transfermarkt değeri 7.5 milyon euro.



 

Mario Lemina kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Beşiktaş'ın listesindeki bir diğer isim olan Lemina'nın tam ve gerçek adı Mario René Junior Lemina. 1 Eylül 1993 tarihinde Gabon'un Libreville şehrinde dünyaya gelen yıldız oyuncu futbola Lorient altyapısında başladı ve burada profesyonel oldu. Marsilya'ya transferi sonrası Juventus'un önce kiraladığı ve ardından da satın aldığı Lemina iki sezon önce Southampton2a transfer oldu. Bugüne kadar kendisi için 31.55 milyon euro transfer ücreti ödendi. 1,84 boyunda. Transfermarkt değeri 15 milyon euro. Kariyerinde 2 İtalya şampiyonluğu ve 2 italya Kupası zaferi bulunuyor.



 

Thiago Maia kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

23 Mart 1997 tarihinde Brezilya'nın Boa Vista kentinde dünyaya geldi. Futbola Santos alt yapısında başladı ve burada profesyonel oldu.2017-2018 sezonunda  Lille tarafından 14 milyon euro ödenerek transfer edildi. Şu anda Yusuf Yazıcı ile takım arkadaşıdır. 22 yaşında ve 1,79 boyunda olan sambacı, milli takım formasını giymedi. Kariyerinde herhangi bir kupa bulunmuyor.  Tranfermarkt değeri 4 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.