Beşiktaş'tan Ansarifard bobması! Karim Ansarifard kimdir

Beşiktaş'tan Ansarifard bobması! Karim Ansarifard kimdir
Gelecek sezona farklı bir antenör ve oyuncu grubu ile girmey hazırlanan Beşiktaş'ta Burak ve Güven Yalçın'ın yanına İranlı Karim Ansarifard düşünülüyor.

Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'ta kadro geniş tutulacak. Siyah beyazlılar göndereceği kadar alacağı isimler üzerinde ince eleyip sık dokurken listeye eklenen son isim Karim Ansarifard oldu. Tecrübeli futbolcunun transferinde Beşiktaş tek değil. Rangers ve Hamburg da devrede.

Geride kalan sezon başında Olympiakos'ta geçrdiği iyi döneme rağmen kulüp bulamayan ve serbest oyuncu statüsünde Notthingam Forest ile sözleşme imzalayan Karim Ansarifard Beşiktaş'ın radarına girdi. İranlı futbolcu için Hamburg ve Rangers ile yarışacak olan Kara Kartal'da transferi cazip yapan nokta ise hem tecrübeli futbolcunun ayrılmak istemesi hem de kontratının gelecek sezon sona eriyor olması. Bu sezon Nottingham'da fazla forma şansı bulamayan 29 yaşındaki golcü, oynadığı 12 lig maçında 2 gol bulurken 2 de asist yaptı.


Yunanistan'da parladı

Kariyerine İran'da başlayan Ansarifad, özellikle Olmpiakos'taki performansıyla dikkat çekti. Ligde 25 maçta forma giyen golcü, 17 gol atarken 6 da asist yaptı. Bugüne kadar İran milli takımı formasını 74 kez giyen Ansarifad, 18 gol attı. Ansarifard eğer imza atarsa Amiri ve Hosseini'den sonra Süper Lig'deki 3. İranlı oyuncu olacak.


Karim Ansarifard kimdir?

Erdebil'de dünyaya gelen Karim Ansarifard futbola Saipa'da başladı ve ardından Persepolis'e transfer oldu. Tractor Sazi'ye kiranan 29 yaşındaki golcü ilk yurt dışı tecrübesini Osasuna ile yaşadı. İstediği performansı gösteremeyen Ansarifard Panionios ve Olympiakos'ta zirve yaptı. Bu sezonu İngiltere'de geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.