Beşiktaş'tan bir transfer daha! Abdoulay Diaby kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Beşiktaş'tan bir transfer daha! Abdoulay Diaby kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Transferin bitmesine kısa bir süre kala Beşiktaş Sporting Lizbon'dan Abdoulay Diaby'i renklerine bağladı. Siyah beyazlıların yeni transferi için binlerce taraftar ve futbol sever Abdoulay Diaby kimdir? sorusunu soruyor ve yanıt arıyor. İşte detaylar...

Bu sezon yaptığı transferlerle denge politikasını ortaya koyan Beşiktaş'ta takıma son katılan isim Abdoulay Diaby oldu. Mali asıllı Fransız yıldızı Sporting Lizbon'dan kiralayan siyah beyazlıların satın alma opsiyonunu da elinde bulundurması bekleniyor. Taraftarları heyecanlandıran Diaby hakkında bilgiler de öğrenilmek isteniyor. Kariyerinde pek çok önemli takım bulunan Abdoulay Diaby kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.
 

Abdoulay Diaby kimdir?

21 Mayıs 1991 tarihinde Fransa'nın Nanterre kentinde dünyaya geldi. CS Sedan'da futbola başladı ve burada profesyonel oldu. Lille'ye transfer olduktan sonra Mouscorn'a kiralık verildi. İki sezon geçirdiği sürenin ardından Club Brugge tarafından 2 milyon euroya satın alındı. Performansı ona Sporting Lizbon'un kapılarını açtı ancak işler istediği gibi gitmedi. Sağ ve sol kanat bölgelerinin yanısıra santraforda da oynayabilen Diaby 1.73 boyunda.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.