Beşiktaş'tan Guilherme bombası! Yeni Malatyaspor ile...

Beşiktaş'tan Guilherme bombası! Yeni Malatyaspor ile...
Devre arası transfer döneminde yapacağı hamleler için çalışmalara başlayan Beşiktaş'ın ilk bombası Guilherme olacak. Siyah beyazlılar bonservisi Benevento'da bulunan Brezilyalının kontratında yer alan bonservis konusunda girişimde bulunacak.

İki sezondur ülkemizde Yeni Malatyaspor forması giyen Guilherme'nin performansı her geçen gün artarken Güneydoğu ekibine yaptığı katkıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başlıyor. Siyah beyazlılar, Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda başladığı transfer çalışmalarında ilk olarak Brezilyalı yıldız için bonservisinin bulunduğu İtalyan ekibiyle görüşecek.

Serbest kalma maddesi var
Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için harekete geçeceği Guilherme'nin 6 milyon euro karşılığunda serbest kalma maddesi bulunuyor. Brezilyalı futbolcuyu satın almak için yapacağı görüşmelerde indirim talep edecek. Geride bıraktığımız sezon 35 maçta 5 gol, 7 asistle oynayan, bu sezon ise şimdiden 4 gol, 6 asiste ulaşan Brezilyalı futbolcuyu özellikle teknik direktör Abdullah Avcı’nın ısrarla istediği kaydedildi.

Plan hazır
2 yıldır Malatyaspor’da kiralık olarak forma giyen ve bir sezon daha Doğu ekibiyle anlaşması olan Guilherme’nin transferi başta imkansız gibi gözükse de Siyah-Beyazlı yönetim planını hazırladı. 28 yaşındaki oyuncu için araştırma yapan Beşiktaş, başarılı oyuncunun İtalyan ekibi Benevento ile olan sözleşmesinde ‘6 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesinin olduğunu öğrendi.

Yüzde 25 pay
Kara Kartal, Benevento ile yapacağı görüşmelerde bu rakamı 3 milyon Euro’ya düşürmeyi ve transferin gerçekleşmesi durumunda Malatyaspor’a da sözleşmesinin feshi için yüzde 25 pay vereceği belirtildi. Bu konuda Sarı-Kırmızılılar’dan olumlu yanıt alan Beşiktaş önümüzdeki günlerde Benevento ile masaya oturacak. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.