Beşiktaş'tan Simon Sluga'ya kanca!

Beşiktaş'tan Simon Sluga'ya kanca!
Loris Karius ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ta gündeme flaş bir isim geldi. Championship ekiplerinden Luton Town'da forma giyen Simon Sluga ile ilgilenen Kartal, kalesini emin ellere teslim etmek istiyor.

FIFA'ya başvuran ve Liverpool'a dönmek için tüm çalışmalarını yürüten Karius'un yerine bir kaleci arayan Beşiktaş yine tercihini İngiltere'den yaptı. Hırvatistan'da yayın yapan 24SATA'nın haberine göre siyah beyazlılar Vida'nın vatandaşı Simon Sluga ile ilgileniyor.

Küme düşerse kalmayacak
27 yaşındaki Sluga, 2019'un yaz transfer döneminde Rijeka'dan İngiltere Championship takımlarından Luton Town'a 1.7 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Sluga'nın bu sezon 25 maçta kalesini koruduğu Luton Town, askıya alınan İngiltere Championship'te 37 maçta topladığı 35 puanla 24 takımlı ligin 23. sırasında yer alıyor. Sluga'nın küme düşmeleri halinde takımda kalmayacağı ifade edildi.

Bravo yaşlı
Asbaşkan Erdal Torunoğulları, Şilili kaleci Claudio Bravo ile ilgilenmediklerini söyledi. Şili basınına konuşan Torunoğulları, 37 yaşındaki Bravo'nun fazla yaşlı olduğunu belirterek, "Bize önerdiler ancak diğer alternatifleri değerlendireceğiz" dedi. Bravo'nun gelmeye hazır olduğu yazılmıştı.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.