Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş istifa edecek mi?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş istifa edecek mi?
Beşiktaş'ta uzun süredir geleceği tartışılan Şenol Güneş'in Kasımpaşa maçı sonrasında istifa edip etmeyeceği merak konusu oldu. Peki Güneş istifa edecek mi?

Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Alanyaspor ile berabere kaldıktan sonra Trabzonspor'a da diş geçiremeyen ve 1 puanla sahadan ayrılan Kartal bu akşam da Kasımpaşa'ya 4-1 gibi farklı bir skorla yenildi. Taraftarlar deneyimli çalıştırıcının istifa etmesi yönündeki mesajlarla sosyal medyayı sallarken 'Şenol Güneş istifa edecek mi?' sorusu da sorulmaya başlandı.

İki sene üst üste aldığı şampiyonluklar ve Avrupa kupalarındaki önemli kazanımlarıyla adından söz ettiren Beşiktaş'ta bu sezon yaşanan sorunlara yıldız futbolcuların ayrılığı ve saha sonuçları da eklendi. Siyah beyazlılar 17 haftada aldığı 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyetle ilk yarıyı 26 puanla tamamladı.

Şenol Güneş'in Beşiktaş'taki geleceğinin devre arasındaki görüşmeye göre şekilleneceği tahmin ediliyor. Tecrübeli çalıştırıcının takımdan ayrılmasını isteyen çok sayıda taraftar var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.