Beşiktaş transfer bombasını patlatıyor! Yıldız oyuncu imza atmaya geliyor

Beşiktaş transfer bombasını patlatıyor! Yıldız oyuncu imza atmaya geliyor
 DAMGA Editörü
Transferdeki sessizliğini Onana ve Amartey ile bozan Beşiktaş, birbirinden önemli isimlerle temasına devam ediyor. Siyah beyazlıların gündemindeki son isim ise herkesi heyecanlandıracak gibi görünüyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yeni sezonda ülkemizi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil edecek Beşiktaş, dün akşam 2. ön eleme turu ilk maçında KF Tirana'yı evinde ağırladı. Siyah beyazlılar karşılaşmadan Onur, Muleka ve Semih'in golleri ile 3-1 galip ayrıldı. Turu büyük ölçüde garantileyen Kartal diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gündemde birçok isim bulunurken özellikle sol kanat için flaş bir yıldızın imza aşamasına geldiği öğrenildi. Taraftarlar da kısa sürede açıklanmasını bekliyor.

2023/07/22/daniel-amartey-resmen-besiktasta.webp

Amartey bitti

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı ilk yıldız Daniel Amartey oldu. Ganalı futbolcu ile uzun süredir görüşen ve sonunda anlaşmaya varan Kartal, deneyimli ismi İstanbul'a getirerek sözleşme imzaladı. KF Tirana karşısında kadroda bulunmayan deneyimli futbolcunun kısa sürede ilk 11'de formayı alması bekleniyor.

2023/07/22/jean-onana.webp

Lens'ten Onana geldi

Orta sahada mücadeleci ve kesici özelliği ile ön plana çıkan bir futbolcu almak isteyen Şenol Güneş'in talebi, Jean Onana olmuştu. Afrika asıllı futbolcu için Lens ile yapılan pazarlıklar 4 milyon euro seviyelerinde sona erdi ve transfer süreci tamamlandı.

fztljx-agaald-o.webp

Sol kanatta Rebic bombası!

Redmond'u transfer edemeyen Beşiktaş, bir süredir takibinde olduğu Ante Rebic ile anlaşmaya vardı. Hırvat futbolcunun kulübü Milan ile de pazarlıklar son aşamada. Yıldız ismin kısa sürede İstanbul'a gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.

rebicbjk.webp

Maaşı belli oldu

Kısa süre içerisinde siyah beyazlı formayı giymesine kesin gözle bakılan Ante Rebic için menajer Ahmet Bulut, İtalya'ya giderek Milano'da temasları sonlandırmak için masaya oturdu. Rebic'in kontratında 2.5 milyon euroluk bir maaş olacağı öğrenilirken satın alma opsiyonlu kiralık mı yoksa bonservisiyle mi geleceği merak konusu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.