Beşiktaş tribünlerinde Müge Anlı ve annesine küfür

Beşiktaş tribünlerinde Müge Anlı ve annesine küfür
Yarıda kalan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ile ilgili olarak söyledikleri büyük tepki gören Müge Anlı'ya siyah beyazlıların Kayserispor ile oynadığı maçta tribünlerden küfür yağdı. Başarılı sunucunun annesine de küfür edildi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbinin 57. dakikasında çıkan olaylar sonrasında mücadele tatil edilmiş, sonrasında siyah beyazlılar sahaya çıkmayınca sarı lacivertliler Akhisar Belediyespor'un finaldeki rakibi olmuştu. Karşılaşmanın tatil edilme sebebi olarak gösterilen Beşiktaş Kaptanı Tolga Zengin ve annesine küfür edilmesi ile ilgili yaptığı yorumlarla tepki gören Müge Anlı'ya tribünler dakikalarca küfür etti. Güzel sunucunun bugünkü programda bu olay karşısında neler söyleyeceği merak konusu.
 

Müge Anlı ne söyledi?

Olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ardından canlı yayında "Yöneticilere çok büyük görev düşüyor. Yöneticiler açıklamalarına dikkat edecekler. Futbolcular dönüp de taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun, o taraftar orada olduğu için sen para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak dönüp taraftara saldıramazsın. Bunları yapanlar olduğu zaman bunların meslekten men edilmesi lazım ki biz huzur içimizde çoluğumuzla çocuğumuzla gidip güzel güzel seyirler yapabilelim." ifadelerini kullanan Müge Anlı'ya Beşiktaşlı taraftarlar küfürlü tezahüratlarda bulundu.


 

Esra Erol'a tezahürat

Müge Anlı'nın bu açıklamalarına kendi canlı yayını sırasında "Gerçek taraftarları bir kenara bırakıyorum, kendini bilmez holiganlara sesleniyorum. Hangi takımı tutarsanız tutun, asla sahadaki futbolcuya küfür etme hakkına sahip değilsiniz." sözleriyle cevap veren Esra Erol'a ise Beşiktaşlı taraftarlar olumlu yönde tezahüratlar yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.