Beşiktaş uçuşa geçiyor! İşte şampiyonluğun 3 hamlesi...

Beşiktaş uçuşa geçiyor! İşte şampiyonluğun 3 hamlesi...
 DAMGA Editörü
Son dakika Beşiktaş haberleri: Yeni sezonda şampiyonluk hedefi ile transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündemin ilk 3 sırasını önemli isimler kaplıyor. Siyah beyazlılar kısa sürede taraftarlarını sevindirecek haberleri vermek amcında.

Şenol Güneş yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş diğer yandan transfere de odaklanmış durumda. Eksik bölgelerine yapacağı takviyelerle şampiyonluk konusunda önemli adımlar atmak isteyen Kartal'ın listesinde çok sayıda yıldız bulunurken ilk 3 sıradaki oyuncunun durumu herkesten önde. Biraz zaman alacak gibi gözükse de görüşmeler sürüyor. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri bu sayfada.

daniel-amartey-besiktasa-goz-kirpti-ro5j.webp

Amartey liste başı

Beşiktaş'ın savunma konusundaki sigortası olarak gördüğü Amartey için girişimler sürüyor. Geçen sezon da takipte olan ancak kulübünün izin vermediği Ganalı futbolcunun kontratı sona erdi ve serbest statüde bulunuyor. Temasa geçilen Afrikalı için Teknik Direktör Şenol Güneş de dün açıklamalarda bulundu ve büyük aşama kaydettiklerini dile getirdi.

daler-kuzyaev-besiktas-yolunda.webp

Kuzyaev için görüşmeler hızlandı

Kartal orta sahasını güçlendirmek adına da çalışmalarına devam ediyor. Listeye son olarak giren isim Daler Kuzyaev olmuştu. Rus ekibi Zenit'ten resmen ayrılan yıldız oyuncunun da siyah beyazlı formayı giyebilmesi adına yoğun mesai harcanıyor. Güneş Rus futbolcu için de "Durumu 2 haftaya netleşir" ifadelerini kullandı.

halil-dervisoglu-burnley-1907612.jpg

Memleketlisini istiyor

Hücum hattında hem hamle gücünü artırmak hem de yerli kontenjanı konusunda opsiyonlarına seçenek eklemek isteyen Şenol Güneş'in yönetimden talebi Halil Dervişoğlu oldu. Kendisi gibi Trabzonlu olan milli futbolcuyu Cenk'in sakatlığından dolayı talep eden ve farklı mevkilerde de kullanmayı hedefleyen deneyimli teknik adam; "Halil Dervişoğlu tercihimdir. Türk oyuncu olduğu için söylüyorum. Forvetin her yerinde oynayabiliyor. Çıkış yapabilecek bir oyuncu olduğu için fikrimi açıkça söylüyorum. Olumlu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.