Beşiktaş ve Galatasaray Adam Ounas'ı istiyor! Adam Ounas kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Beşiktaş ve Galatasaray Adam Ounas'ı istiyor! Adam Ounas kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Transfer sezonunun hareketli takımlarından Beşiktaş ve Galatasaray, Napoli'de forma giyen Adam Ounas için karşı karşıya geldi. İki ezeli rakip temaslara başladı. Peki, Adam Ounas kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Fernandes, Ghezzal ve Rosier'in transferinde kıyasıya bir mücadeleye giren Beşiktaş ve Galatasaray bu kez adeta yeni cephede savaşa girecek. İtalya'nın Napoli takımında forma giyen Cezayirli Adam Ounas'ı kadrosuna katmak isteyen iki ezeli rakip haricinde Atlanta United da devrede. Kora kor bir rekabette transferi sonuçlandırmaya çalışacak iki Türk takımı ve bir MLS temsilcisi arasındaki yarıştan kimin galip çıkacağı merak konusu. Sağ kanat oyuncusu sezonu Crotone'de kiralık olarak geçirmişti. Cezayirli futbolcu geçtiğimiz sezon 25 karşılaşmada forma giydi ve 4 gol atıp 5 asist yaptı. Adam Ounas'ın Transfermarkt'taki piyasa değeri ise 8 milyon Euro. Peki, Adam Ounas kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.




Adam Ounas kimdir?

11 Kasım 1996 tarihinde Fransa'nın Chambray-lès-Tours kentinde doğan Adam Ounas, 1,72 metre boyundadır. Futbola FC Tours ekibinde başladı. FC de l'Ouest, SC Tours Nord, FC Girondins Bordeaux alt yapılarında oynadı. Bordeaux'ta profesyonel imzasını attı. İlk transferini Napoli ile gerçekleştirdi. 12 milyon euro karşılığında Sicilya temsilcisine transfer olan Cezayirli oyuncu, Nice, Cagliari ve Crotone takımlarında kiralık forma giydi. Kariyerinde çıktığı 144 maçta 24 gol atıp 16 da asist yaptı. Kariyerinde 1 Afrika şampiyonluğu bulunuyor.


adam ounas

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.