Beşiktaş ve Galatasaray'ın milli yıldız için savaşı başladı! Süper Lig'e geri dönecek mi?

Beşiktaş ve Galatasaray'ın milli yıldız için savaşı başladı! Süper Lig'e geri dönecek mi?
Yeni sezonda da şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Beşiktaş ve Galatasaray, yerli bir yıldızın peşine düştü. İki takım da kadrosunu genişletmek adına yoğun savaş veriyordu. İşte detaylar...

Bu sezon istediği sonuçları alamayan Beşiktaş ve şampiyonluk mücadelesini Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider sürdüren Galatasaray arasında transfer savaşı başladı. İki ezeli rakibin istediği ortak isim Yusuf Yazıcı. Trabzonspor'dan yetişen ve bordo mavililerde geçen sezon kiralık olarak da forma giyen milli yıldızın adresi yeniden Süper Lig olabilir.

Maestro arayışı var

Beşiktaş'ta bu sezon en çok ihtiyaç duyulan mevkilerden biri 10 numaraydı. İlk yarıda nispeten Chamberlain ikinci devreden itibaren Ernest Muçi burayı idare ettiler ancak kadrosunu genişletmek isteyen teknik heyet, çeşitli profillerdeki futbolcuları bir araya getirerek farklı skorlara göre oyun oynamak adına kozu eline geçirmek amacında. Sözleşmesi de sona erecek Yusuf listeye dahil edildi.

Cimbom'un hedefi kontenjan

Seneye de şampiyonluk mücadelesinin içinde yer alarak belki de 5'inci yıldızı kovalamak isteyen Galatasaray'da ise yedek kulübesinin zenginleştirilmesi adına çalışma yapılıyor. Yusuf da yine gündemdeki futbolcular arasında bulunuyor. Artık Lille'in 20 milyon euroluk tazminat durumu da bulunmadığı için rahatlıkla imzalar atılabilir.

13 golde adı var

Bu sezon Fransız temsilcisiyle 1822 dakika sahada yer alan Yusuf Yazıcı, 10 gol atıp 3 de asist yaptı. 27 yaşındaki orta sahaya eski takımı CSKA Moskova'nın yanı sıra İtalya'dan teklif var. Ligde elde edilecek sıralamaya göre kararını vermesi bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.