Beşiktaş ve Trabzonspor Denis Draguş için devrede! İki ezeli rakibin savaşı başladı ama farklı talipler de var

Beşiktaş ve Trabzonspor Denis Draguş için devrede! İki ezeli rakibin savaşı başladı ama farklı talipler de var
 DAMGA Editörü
Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Beşiktaş ve Trabzonspor, Gaziantep FK'da kiralık oynayan Denis Draguş için devreye girdi. Ancak iki ezeli rakibin yanı sıra farklı ülkelerden de talipler var.

Bu sezon şampiyonluk mücadelesine havlu atan Beşiktaş ile Trabzonspor, gelecek senenin hazırlıklarına başladı. Transfer çalışmalarına hız veren iki ezeli rakip aynı hedefe kilitlenmiş durumda. Gaziantep FK formasıyla adından söz ettiren bir performans ortaya koyan Denis Draguş, gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Hem Kartal hem de Fırtına Rumen futbolcuya imza attırabilmek adına devreye girdi. Ancak kötü bir haber var. Yıldız oyuncunun Süper Lig'den ve farklı ülkelerden de talipleri bulunuyor.

Standard Liege'dne kiralandı

Gaziantep FK'nın bu sezonki transferlerinden biri olarak Standard Liege'den kiralanan Denis Draguş, çıktığı 35 maçta 13 gol atıp 1 de asist yaptı. 204 dakikada bir havalandırmayı başardı. Ayrıca takımının da en skorer ismi oldu. Bu performansıyla da adı pek çok takımla anılmaya başlandı. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın yanı sıra bir Süper Lig takımı daha kendisini istiyor. Güncel piyasa değeri ise 3 milyon euro ve gelecek sezon sonunda kontratı bitiyor

Almanya ve İngiltere'den de isteniyor

Kariyerinde daha önce Crotone ve Genoa formaları da giyen ve son durağı Gaziantep FK olan Denis Draguş için Almanya'dan bir takım talip. Marius Sumudica geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ve Hoffenheim'in istediğini Rumen basınına açıklamıştı. Ayrıca Championship ekipleri de 25 yaşındaki futbolcuyu istiyor. Belçika temsilcisinin hedefi ise en yüksek bonservisi kazanabileceği takıma oyuncusunu satabilmek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.