Beşiktaş ve Trabzonspor yıldız ismin peşinde!

Beşiktaş ve Trabzonspor  yıldız ismin peşinde!
Trendyol Süper Lig'in iki dev ekibi transferde de karşı karşıya geldi. Beşiktaş ve Trabzonspor gol yollarında elini güçlendirmek için aynı futbolcunun peşine düştü.

11 Ocak itibarıyla resmen başlayan tescil dönemi hareketli saatlere sahne oluyor. Özellikle ezeli rakiplerin birbirlerine atacağı çalımlar, listelerindeki isimler ve kadrolarına katacakları yıldızlar herkesi heyecanlandırıyor. Beşiktaş ve Trabzonspor da aynı futbolcu üzerinde yoğunlaştı ve hücum hatları konusunda görüşmelere başladı. Detaylar haberimizde.

Aboubakar'a bağlı

Fernando Santos'un gelişiyle yeni bir kimlik oluşturup çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş, kadro dışı kalan Vincent Aboubakar'ın durumuna göre rotasını belirleyecek. Portekizli çalıştırıcının da görüşlerinin alınacağı Kamerunlu golcü hakkında eğer olumsuz yanıt çıkarsa yerine yeni bir isim alınacak. Yıldız oyuncuya Suudi Arabistan'dan da ilgi olduğu biliniyor.

Onuachu sonrasına hazırlık

Bu sezonki performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Paul Ebere Onuachu'nun yüksek bonservisi nedeniyle hamle yapma şansı zor gözüken Trabzonspor, yerine yeni bir isim bakmaya başladı. Birçok isim üzerinde duran teknik heyet ve yönetim, adı daha önce de bordo mavililerle anılan forvete yönlendi.

Jean Phillipe Krasso listede

Hem Beşiktaş hem de Trabzonspor'un kadrosunda görmek istediği isim Jean Phillipe Krasso. Kızılyıldız'da forma giyen ve bu sezon 8 gol atıp 4 de asist yapan Fildişili futbolcu, 980 dakika sahada kaldı. Daha önce Sanit Etienne'deyken de kontrat bitimine gelmesine rağmen tercihini Sırbistan'dan yana kullanan 26 yaşındaki hücumcu, ülkesinde başlayan ilk maçı da boş geçmedi. Kulübünün de 4-5 milyon euro civarında bonservis beklentisi var.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.