Beşiktaş yeni kanadını buldu! Jimmy Cabot kimdir?

Beşiktaş yeni kanadını buldu! Jimmy Cabot kimdir?
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta kanat takviyesi için isimler değerlendirmeye devam ediyor. Boyd ve Diaby'den istediği verimi alamayan siyah beyazlıların Lorient'in 26 yaşındaki oyuncusu Jimmy Cabot ile ilgilendiği öne sürüldü. Peki Jimmy Cabor kimdir? İşte detaylar...

Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda belirlenen isimlere yönelen ve maliyeti düşük oyuncuları transfer etme konusunda planlarını yürüten Beşiktaş'ta flaş bir isim daha gündeme geldi. Fransız La Dauphnie gazetesi, kulübüyle sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki Jimmy Cabot ile Beşiktaş'ın ilgilendiğini yazdı. Ayrıca Cabot'un da teklifi doğruladığını belirtti.

Avrupa basını, Beşiktaş'ın yeni sezon öncesinde bonservis bedeli olmadan transfer yapmak istemesi nedeniyle sözleşmesi sona eren isimlerle görüşmeler yaptığını yazıyor. Son olarak Fransız La Dauphine gazetesi bonservisi elinde olan Jimmy Cabot'un yeni takımını belirlemek için acele etmediğini yazdı. Gazete Fransa Ligi takımları dışında 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun Beşiktaş ve Hollanda Ligi'nden de tekliflerin olduğunu iddia etti. Fransız oyuncu teklifler için; "Birkaç teklif var, ama acele etmek istemiyorum. Şampiyonluk kazanmak için çok çalışmam gereken harika bir proje istiyorum. Seçimim için acele etmek istemiyorum" sözlerini kullandı.

jimmy cabot

Jimmy Cabot kimdir?
Fransız ekibiyle yollarını ayıracak olan Jimmy Cabot, profesyonel kulüp kariyerinde 202 resmi maça çıktı. Bu periyotta 23 gol atan, 24 de asist yapan kanat oyuncusu toplamda 47 gole doğrudan katkı sağladı. 26 yaşındaki yıldız Troyes'te 61 maçta forma giyerken, Lorient formasını ise tam 141 kez terletti. Jimmy Cabot sadece 2016-17 sezonunda yaşadığı baldır sakatlığı sebebiyle Lorient adına 6 resmi maçı kaçırdı. Bunun dışında bir sakatlık yaşamadı.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.