Beşiktaş Yeni Malatya maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Beşiktaş Yeni Malatya maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Kötü başladığı sezonda yakaladığı çıkışla şampiyonluk yarışına ortak olan ve geçtiğimiz hafta da Kasımpaşa'yı son dakika golü ile yenip hırslanan Beşiktaş'ın konuğu Yeni Malatya. Sİyah beyazlılar evinde bir engeli daha aşmak amacında. Beşiktaş Yeni Malatya maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Kötü başladığı sezonda yakaladığı çıkışla şampiyonluk yarışına ortak olan ve geçtiğimiz hafta da Kasımpaşa'yı son dakika golü ile yenip hırslanan Beşiktaş'ın konuğu Yeni Malatya. Sİyah beyazlılar evinde bir engeli daha aşmak amacında. Beşiktaş Yeni Malatya maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde. Beşiktaş Yeni Malatya maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı için haberimizi okuyabilirsiniz.
 

Beşiktaş Yeni Malatya maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:00 başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

beşiktaş
 


Beşiktaş Yeni Malatya maçı öncesi OPTA istatistikleri

Yeni Malatyaspor ile oynadığı dört Süper Lig maçının sadece ilkinde rakibine puan veren Beşiktaş (3G 1B), iç sahadaki iki karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.
Süper Lig'deki üçüncü sezonunu geçiren Yeni Malatyaspor'un, şu ana kadar karşılaşıp mağlup edemediği iki takımdan biri Beşiktaş (Bursaspor ile birlikte).
Süper Lig'de altı haftadır kazanan Beşiktaş, Aralık 2014'ten bu yana ilk kez yedi maçlık galibiyet serisi yakalamak için Yeni Malatyaspor karşısına çıkıyor.
Deplasmanda çıktığı son dört maçı kaybetmeyen Yeni Malatyaspor (1G 3B), Süper Lig tarihindeki en uzun yenilmezlik serisini yaşıyor.
2019/20 Süper Lig sezonunda duran top organizasyonlarından en fazla gol atan takım Beşiktaş (9).
Bu sezon Süper Lig maçlarının ikinci yarılarında en fazla gol atan takım Yeni Malatyaspor (20).
Geçen hafta Kasımpaşa filelerine iki gol gönderen Umut Nayir'in bu sezon Süper Lig'de attığı dört gol de maçların ikinci yarılarında geldi.
Burak Yılmaz, bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de çıktığı dört iç saha maçında altı gole doğrudan katkı sağladı (4 gol & 2 asist).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla asist yapan isim olan Yeni Malatyasporlu Guilherme (6), aynı zamanda en çok isabetli orta yapan oyuncu konumunda (29).
Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde Beşiktaş'a rakip olduğu beş Süper Lig maçını da kazanamadı (2B 3M).

Mitchell Donald


Beşiktaş - Yeni Malatya muhtemel 11'ler

BEŞİKTAŞ: Karius - Gökhan Gönül, Vida, Roco, Rebocho, Atiba, Elneny, Diaby, Ljajic, Caner, Burak

BTCTURK YENİ MALATYASPOR: Farnolle - Chebake, Donald, Mustafa, Sakıb, Acquah, Guilherme, Gökhan Töre, Fofana, Bifouma, Jahovic

STAT: Vodafone Park
SAAT: 19.00
HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu
YAYIN: beIN Sports 1 HD

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.