Beşiktaş yıldız oyuncu için devrede! Trabzonspor da istiyor...

Beşiktaş yıldız oyuncu için devrede! Trabzonspor da istiyor...
Beş oyuncusunu kadro dışı bırakan Beşiktaş'ta ocak ayı transfer dönemi için girişimler başladı. Siyah beyazlıların listesinde öncelikli mevkilerden biri sağ bek. Gündeme alınan isimlerden biri için Trabzonspor da oldukça iddialı.

Sezonun ikinci yarısında iddialı bir performans sergileyerek Avrupa kupaları bileti almak isteyen Beşiktaş'ta transfere büyük önem veriliyor. Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar'ın yönettiği operasyonda çok sayıda aday var. Onlardan biri de Cedric Soares oldu. Portekizli futbolcunun kiralanması konusunda Londra ekibi Arsenal ile görüşmeler başlayacak. Ancak Trabzonspor da devrede.

Kadro dışı bırakılan Rosier'in ardından bu bölgeye bir takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'ta daha önce Youcef Atal gündeme gelmişti ancak şu ana kadar sonuç alınamadı. Hal böyle olunca da farklı ısimler gündeme gelmeye başladı. Sezon sonunda kontratı tamamlanacak Portekizli Cedric Soares için girişim yapılacak.

Trabzonspor'da ise Larsen'in Malmö'ye gitmesi söz konusu. İsveç ekibiyle anlaşması halinde gönderilecek ve Soares konusunda temaslar hızlandırılacak. Bu sezon 3 maçta 134 dakika oynayabilen deneyimli futbolcunun son döneme damga vuran Bosingwa ve Pereira'nın arıdndan vatandaşları gibi bir etki bırakmasına kesin gözle bakılıyor. Ayrıca Pepe kozu da bordo mavililer için masada olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.