Beşiktaş'a Japon sağ bek! Yukinari Sugawara listeye eklendi

Beşiktaş'a Japon sağ bek! Yukinari Sugawara listeye eklendi
Avrupa kupaları hedefini tutturmak için kalan haftalardan maksimum puan çıkarmak isteyen Beşiktaş'ta transfer hareketliliği başladı. Siyah beyazlılar aradığı ismi Hollanda'da buldu. Hedefte ise Yukinari Sugawara var.

Başakşehir karşısında çıktığı kritik mücadelede son dakika golüyle beraberlik alan Beşiktaş, Trabzonspor ile olan farkın 5'e çıkmasına engel olamadı. Siyah beyazlılar mevcut konumu ile UEFA Avrupa Konferans Ligi için vize alabilse de arkasından Antalyaspor, Rizespor ve berabere kaldığı rakibi geliyor. Ayrıca kupada yarı finale yükselmesine rağmen de burada da istediği sonucu alamaması her şeyi tepetaklak edebilir. Diğer yandan transfer çalışmaları sürüyor. Defans kurgusunu değiştirmekte kararlı olan Fernando Santos, aradığı ismi Hollanda'da buldu.

37 gol yedi

Bu sezon ilk 4 takım arasında yer almayı başarsa da karşılaşma başına 1.2 gol yeme ortalaması tutturan Beşiktaş'ta 37 kez rakiplere engel olunamadı. Bu nedenle de dfans hattı yenilenecek. Yeni transfer Svensson'un yanı sıra stoperler ve iyi bir teklif gelmesi halinde Masuaku'nun da gönderilmesi planlanıyor. Kara Kartal'da birçok isim gündeme geldi. İlk hamle ise sağ bek ile olacak.

Sugawara hamlesi

Fernando Santos'un raporu doğrultusunda defans kurgusuna dokunuşlar yapmak isteyen Beşiktaş'ta gündeme AZ Alkmaar forması giyen Yuklinari Sugawara geldi. Hollanda liginde adından söz ettiren Japon futbolcu bu sezon çıktığı 36 maçta 3 gol atıp 8 de asist yaptı. Alkmaar ekibiyle de 129 karşılaşmada 11 kez fileleri sarsıp 20 de gol pası verdi. Hücumu da defansı da iyi yapabilen ve 12 milyon euro piyasa değeri bulunan genç futbolcunun kontratı gelecek sezon sonunda bitiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.