Beşiktaş'a ocak ayında yıldız yağacak! İşte listedeki isimler...

Beşiktaş'a ocak ayında yıldız yağacak! İşte listedeki isimler...
Seçimi kazanarak Beşiktaş'ın yeni başkanı olan Hasan Arat, ilk transfer dönemine hazırlanıyor. Ses getirecek hamleler için hazırlanan Arat ve ekibinin listesinde birçok yıldız isim bulunuyor. İşte detaylar...

Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş ile başlayan sezonda Hasan Arat ve Rıza Çalımbay'ın yönetiminde yoluna devam eden Beşiktaş, bu sezonu en iyi yerde bitirebilmek ve gelecek seneye hazırlanmak adına elinden geleni yapıyor. Kadro kalitesindeki çıtayı daha yükseğe çekmeyi hedefleyen teknik heyet ve yönetim, oluşturulan rapor doğrultusunda hareket etme kararı aldı. Ayrıca birçok yıldız isim de listede yer alıyor.

Sol beke hamle

Umut Meraş'ı göndermeye hazırlanan ve Arthur Masuaku'nun da performansından memnun kalmayan Beşiktaş'ta sol bek mevkisi için Ian Maatsen ismi düşünülüyor. Chelsea'de forma şansı bulamayan Hollandalı futbolcunun kulübüyle görüşme yapılacak. Ayrıca Sarr ve Madueke de yine aynı takımdan talip olunan diğer futbolcular. Diğer yandan adı daha önce Fenerbahçe ile anılan ve menajerinin istekleri nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Ghislain Konan da yine istenen oyuncular arasında yer aldı. PSG'de sadece 1 maça çıkan Layvin Kurzawa da düşünülen bir başka yıldız.

10 numaraya Sanches

Hasan Arat'ın gelişiyle birçok yıldız konusunda girişimde bulunması beklenen Beşiktaş'ta 10 numara mevkisi için de Renato Sanches'in adı geçiyor. Galatasaray'a transferi gerçekleşmesi çok yaklaşmasına rağmen Portekizli futbolcu o dönem Lille'de oynamayı tercih etmişti. Bu kez ise siyah beyazlılar bonservisi yine PSG'de bulunan ve sadece 148 dakika forma şansı bulabilen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için teklif yapacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.