Beşiktaş'a Orkun Kökçü'den kötü haber!

Beşiktaş'a Orkun Kökçü'den kötü haber!
Daha önce transferini gerçekleştiremediği Orkun Kökçü'yü bu kez kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'a yine kötü haber geldi.

Futbol hayatını Hollanda'da sürdürdüğü dönemde Beşiktaş'a gitmeye ramak kalan ancak transferi gerçekleşmeyen Orkun Kökçü, Feyenoord'un iz bırakan isimlerinden biri haline gelmişti. Şampiyonluk da kazanan milli futbolcu, sezon başında önemli bir bonservis karşılığında Benfica'ya imza atmıştı. Ancak yaşadığı sürecin ardından hayal kırıklığı yaşadığını söyleyince de kadro dışı kalmıştı.

13 golde adı var

Bu sezon 34 maça çıkıp 3 gol ve 10 asistlik performansıyla adından söz ettiren Orkun Kökçü için Beşiktaş'ın devreye girdiği öne sürülmüştü. Siyah beyazlı takımın taraftarı olarak bilinen 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun gelecek sezonki durumu da merak konusu haline geldi.

Henüz düşünmüyor

Feyenoord sonrasında gittiği Benfica'da istediği rolde oynatılmadığı için memnun olmadığını açıklayan Orkun Kökçü'nün Türkiye'ye gelme gibi bir düşüncesinin bulunmadığı öğrenildi. Ayrıca Benfica'da Rui Costa'nın da kendisiyle görüşerek durum değerlendirmesi yapacağı belirtildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.