Beşiktaş'a Premier Lig'den sudan ucuz orta saha! O formülle kiralanacak

Beşiktaş'a Premier Lig'den sudan ucuz orta saha! O formülle kiralanacak
Ocak ayı transfer döneminde yapacağı hamlelerle zirvedeki ezeli rakiplerine yaklaşmak ve mutlu sona ulaşmak isteyen Beşiktaş, temaslarını sürdürüyor. Siyah beyazlılar özellikle orta saha rotasyonunu genişletmek için birçok adayla görüşmeler gerçekleştiriyor. Dele Alli'nin gönderilme ihtimaline karşılık arayışlar da tüm hızıyla devam ediyor. Adres yine Premier Lig oldu. Kartal, Mendy'i listesine aldı.

Bu haftayı bay geçerek dinlenme fırsatı bulacak Beşiktaş'ta transfere daha fazla mesai harcanabilecek. Teknik Direktör Şenol Güneş'in istediği oyuncular üzerinde yoğunlaşması ve 12 Ocak'tan önce listesini şekillendirerek yönetime sunması bekleniyor. Orta saha takviyesini ilk sıraya alan Kara Kartal'da birçok isim listedeydi ancak adı daha önce birçok kez Trabzonspor ile anılan Namapalys Mendy'nin ismi ön plana çıkmaya başladı.


Teklif yapılacak

Devre arasında mali yükün altına çok fazla girmek istemeyen yönetim, kiralık isimler üzerinde duruyor. Sezon başında Dele Alli, Weghorst ve Masuaku gibi isimleri İngiltere'den kiralayan Beşiktaş bu kez de Leicester'ın kapısını çalacak. Mendy'nin kiralama bedelinin cüzi olarak düşünülmesi bu adımın atılmasını sağladı. Afrikalı yıldız da forma şansı bulacağı bir takımla anlaşmak ve sürekli oynamak amacında.  İngiliz kulübü de sözleşmesinde son 6 aya girilen Mendy'yi gönderip kadroda yer açmayı planlıyor. Burada da teklif için hazır hale gelmek adına çalışmalar yürütülüyor.



Bedelsiz gelebilir

Siyah-beyazlılar, Leicester yönetimi ile görüşecek. Kartal, oyuncu için maaşının yüzde 50'sinin ödenmesi şartıyla kiralama teklifi yapacak. 30 yaşındaki orta sahanın transferi gerçekleşirse, sezon sonunda Leicester ile sözleşmesi bitecek. Böylece Beşiktaş'ta bedelsiz devam etme ihtimali ortaya çıkacak. Siyah-beyazlı kulüp, imza ücreti karşılığında Mendy'nin bonservisini almış olacak. Beşiktaş yönetiminin yakın zamanda İngiliz ekibine teklif yapması bekleniyor. Daha önce Monaco ve Nice formaları giyen ön libero 325 resmi maçta 1 gol, 7 asist üretti. Ülkesinin milli takımında 23 maça çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.