Beşiktaş'a sürpriz transfer! Listeye genç yıldız dahil edildi...

Beşiktaş'a sürpriz transfer! Listeye genç yıldız dahil edildi...
Joe Worrall ile stoper tandemini güçlendiren Beşiktaş, defans hattına yeni bir takviye yapabilir. Siyah beyazlıların gündemine potansiyelli bir genç oyuncu da eklendi.

Hasan Arat dönemindeki ilk transferini Jonas Svensson ile yaptıktan sonra uzun süre sessiz kalan Beşiktaş, Trabzonspor galibiyeti sonrasında Joe Worrall'ı duyurmuştu. Ancak bununla yetinmek istemeyen Kartal'ın yeni bir hamleye daha kalkıştığı ve temasa geçtiği öğrenildi. Siyah beyazlıların önündeki en büyük engel ise ezeli rakibi Fenerbahçe ile birlikte Serie A takımları.

Kostyantyn Vivcharenko gündemde

Savunma konusunda bu sezon büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ın, Dinamo Kiev'de forma giyen 21 yaşındaki sol bek ve stoper Kostyantyn Vivcharenko ile ilgilendiği öğrenildi. Kartal, orijinal mevkisi sol bek olan ve zaman stopere de kaydırılan genç futbolcudan faydalanmak ve kadrosunda yer vermek amacında. Rizespor'da forma giyen Emirhan Topçu'nun da yine gündemde olduğu biliniyor.

Talibi çok

Beşiktaş'ın devrede olduğu Kostyantyn Vivcharenko için Fenerbahçe'nin de ilgi gösterdiği iddia ediliyor. Ayrıca Bologna ve Roma'nın da yine yıldız adayını izlediği belirtildi. Ukrayna'nın başkent temsilcisi Dinamo Kiev'in ise beklentisi en az 5 milyon euro. Vivcharenko, bu sezon Dinamo Kiev'de 5 maçta süre buldu. Güncel piyasa değeri 1.5 milyon euro olarak gösterilen genç oyuncunun, takımı ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.