Beşiktaş'a transferde kötü haber! Ezeli rakip deveye girdi, imzayı attırmak üzere

Beşiktaş'a transferde kötü haber! Ezeli rakip deveye girdi, imzayı attırmak üzere
Trendyol Süper Lig'de üst üste 4 maçını da kazanamayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Kartal'a istediği bir oyuncudan kötü haber geldi. Devreye giren ezeli rakip işi bitirmeye çok yakın

Bu sezon istediği sonuçları alamayan ve şampiyonluk mücadelesine uzun bir süre önce havlu atan Beşiktaş, gelecek senenin hazırlıklarını sürdürüyor. Kadro oluşturabilmek adına 4 koldan saldıran ve temaslarını yoğunlaştıran Kartal'da gündeme gelen isimlerden birine ezeli rakip talip oldu. İşin de bir an önce imzaya götürülmesi konusunda görüşmeler gerçekleştiriliyor. Eğer resmiyet kazanırsa çok önemli bir yıldız elden kaçmış olacak.

Orta sahaya takviye

Sezon başında transfer ettiği isimlerden beklediği verimi alamayan Beşiktaş'ta Hadizahmetovic ve Chamberlain'in uzun süreli sakatlıkları da moralleri bozmuştu. Siyah beyazlılar gelecek sene uygulanacak yeni yabancı kuralına da hazırlık yaparken bu noktaları gözden kaçırmamak ve gerekirse de sözleşme dondurmak amacında. Ayrıca yeni takviyeler de gündemde ve liste oluşturuldu. Fernando Santos'un istediği isimlerden biri de Oliver Torres'ti. Ancak Trabzonspor sürprizi moralleri bozdu.

İmzalar çok yakın

Devre arasında Sevilla'dan istenen ancak transferi bitirilemeyen Oliver Torres için Trabzonspor 3+1 yıllık sözleşme teklif etti. Ayrıca temaslara da yoğunluk kazandırıldı. İspanyol yıldızın kariyerine farklı bir ülkede devam etmeye sıcak bakması ve Fırtına'nın da büyük ihtimalle Avrupa biletini alacak olması anlaşmanın resmiyet kazanacağına işaret ediyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı da Torres'in bir an önce ekibine katılmasını istiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.