Beşiktaş'ın golcüsü belli oldu! İşte yeni forvet...

Beşiktaş'ın golcüsü belli oldu! İşte yeni forvet...
Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Beşiktaş, forvet arayışlarına devam ediyor. Siyah beyazlılar, Sivasspor'un yıldız forveti Rey Manaj'ı listesine ekledi.

Bu sezon şampiyonluk potasından uzak kalan Beşiktaş'ta hedef Türkiye Kupası'nı almak ve elde edilebilecek en yüksek sıralama olan üçüncülükle ligi bitirebilmek. Teknik heyet ve yönetim, futbolcuların sezon sonuna kadar performanslarını sahaya yansıtacağına inanıyor. Oyuncular da ellerinden gelenin ortaya koyacakları konusunda söz verdi. Ayrıca diğer yandan transfer çalışmaları da başladı. Özellikle forvet hattı için yoğun bir arayış söz konusu.

İki isimle yollar ayrılacak

Beşiktaş'ta kadronun iki yıldızı ile yola devam edilmeyecek. Cenk Tosun'un kontratı biterken yeni teklif yapılmadı. Aboubakar ise teklif alınması halinde kolaylık sağlanarak gönderilecek. Semih Kılıçsoy'a eşlik etmesi konusunda önemli bir forvetin kadroya dahil edilmesi için kollar sıvandı.

Rey Manaj listede

Sivasspor'daki performansıyla adından söz ettiren Rey Manaj, Beşiktaş'ın listesine girdi. İspanyol golcü bu sezon çıktığı 28 maçta attığı 19 golle dikkatleri çekerken tekniği ve uzaktan sert şutlarının yanı sıra duran toplardaki etkinliği ile de ön plana çıkmıştı. Siyah beyazlı ekipte yönetim, Yiğidoların kapısını çalmaya hazırlanıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.