Beşiktaş'ın ilk transferi belli oldu! Stoper İngiltere'den gelecek

Beşiktaş'ın ilk transferi belli oldu! Stoper İngiltere'den gelecek
Hasan Arat başkanlığındaki ilk tescil dönemine girmeye hazırlanan Beşiktaş, hamlelerine başlıyor. Siyah beyazlıların ilk hamlesi stopere gelecek. Adres ise İngiltere olacak.

Yeni teknik direktörünü belirleme arefesinde olan Beşiktaş, adaylarıyla görüşmeye devam ediyor. Yönetim, birçok ismi gündeminde tutarken kısa süre içerisinde açıklama yapılması bekleniyor. Diğer yandan transfer çalışmaları da sürüyor. İlk hamlenin gelmesi de çok yakın ve stoper konusunda adım atılacak. İngiltere'den yola çıkacak yıldız futbolcunun imza atacağı öğrenildi.

En sorunlu bölge

Şenol Güneş ile sezona başlayan Beşiktaş'ta stoper hattına yapılan Daniel Amartey ve Eric Bailly hamlesi beklentileri karşılayamadı. Özellikle Bailly'nin sürekli sakatlanmasının ardından bir de kadro dışı bırakılması nedeniyle ayrılmaya çok yakın. Eğer talibi çıkmazsa göndermek mali anlamda zor fakat medyada çıkan haberlere göre kendisine Fransa ve İspanya'dan talipler var. Ayrıca Colley için de Katar'dan ilgi olduğu dile getiriliyor. İki isimden biri giderse ilk hamle yapılacak.

malang-sarr.webp
Malang Sarr

Malang Sarr geliyor

Beşiktaş'ın listesinde bulunan isimlerden Malang Sarr'ın Chelsea'den kiralanacağı öğrenildi. Afrika asıllı stoper için satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi yapılacağı ve kendisinin de oynamak için İstanbul macerasına sıcak baktığı dile getirildi. Bu sezon hiçbir resmi maça çıkmayan 24 yaşındaki futbolcunun mevcut performansını maç ve takım arkadaşlarının seviyesine ne kadar sürede çıkarabileceğine de şüphe ile bakılıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.