Beşiktaş'ın istediği yıldıza Galatasaray kancası! Cimbom devreye girdi...

Beşiktaş'ın istediği yıldıza Galatasaray kancası! Cimbom devreye girdi...
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini Fenerbahçe'nin 2 puan önünde sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarını da hızlandırdı. Sarı kırmızılılar, Beşiktaş'ın da istediği yıldız isme kanca attı. Zorlu savaştan hangi takımın galip çıkacağı merak konusu.

Şampiyonluk yarışının yanı sıra gelecek sezonun adımlarını da atmaya başlayan Galatasaray'da iç transfer hamleleri arka arkaya geliyor. Başkan Dursun Özbek, yaptığı son açıklamada Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Lucas Torreira ve Fernando Muslera ile sözleşme imzalayacaklarını duyurmuştu. Ayrıca Abdülkerim Bardakcı'ya da 20 milyon liraya yakın bir zam yapılacak. Ayrıca dış transferde de gaza basıldı. Hedefte yine bir yıldız var.

Lorenzo Insigne bombası!

Son dönemdeki yıldız transferleriyle adından söz ettiren Galatasaray'da yine çok önemli bir isim daha imza atabilir. Formasını giydiği Napoli'nin yanı sıra İtalya Milli Takımı ile de ön plana çıkan Lorenzo Insigne, MLS takımlarından Toronto'ya imza atmıştı. İtalyan yıldız burada geçirdiği sürenin ardından yeniden Avrupa'ya dönmek amacında. Zaha'nın ayrılması halinde sol kanat arayışına girecek olan Cimbom da ters ayaklı bir kanat oyuncusu daha alınabilir. Bu sezona iyi başlayan ve 4 karşılaşmada 2 gol atan deneyimli futbolcunun menajeriyle temaslar başlayacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.