Beşiktaş'ın istediği yıldızı Yunanlar kaptı! Açıklanması an meselesi

Beşiktaş'ın istediği yıldızı Yunanlar kaptı! Açıklanması an meselesi
Trendyol Süper Lig'de yeni bir sayfa açan Beşiktaş'ın devre arası transfer listesinde ilk sırada yer alan yıldız futbolcu, Yunan ekibine imza atmak üzere.

Fernando Santos'u göreve getiren Beşiktaş'ta Jonas Svensson sonrası Süper Lig'den bir transferin daha gerçekleştirilmesi bekleniyordu. Listedeki en sıcak isim ise Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas'tı. Deneyimli 10 numara için dönemin başkanı Ahmet Nur Çebi ve ekibi tarafından görüşme yapılsa da devamı getirilmemişti ancak yeni yönetim de kendisi konusunda istekliydi. Süreç ise olumlu sonuçlanmadı.

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'ta kulüp menajeri dün akşam saatlerinde Türkiye'ye gelerek Trabzonsporlu yöneticiler ve Bakasetas ile görüştü. Kulüplerin anlaşmasıyla birlikte 30 yaşındaki oyuncunun ülkesine döneceği öğrenildi.

Son oynanan Antalyaspor maçı öncesinde açıklamada bulunan Teknik Direktör Abdullah Avcı; "Geceyi çok kötü geçirdi. İnsanlar bir şey aramasın. 3 ay sonra sözleşmesi bitse de antrenman dahil, maç dahil her şeyini veriyor. Olmayan bir şeyin üstünden yorumlanmasın" demişti.

Bu sezon 18 maça çıkan ofansif orta saha oyuncusu 5 gol atıp 3 asist yaptı. Bordo mavili forma ile 1 Süper Lig şampiyonluğu ve 1 Süper Kupa kazandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.