Beşiktaş'ın Josef ısrarı!

Beşiktaş'ın Josef ısrarı!
Kara Kartal, Arabistan macerasına nokta koyan Josef de Souza’yı kadrosuna katmak için çalışmalarına hız verdi. Yönetim, 31 yaşındaki ön liberoya seneliği 1.5 milyon Euro’dan 3 yıllık anlaşma teklif etmeye hazırlanıyor.

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’den kiralanan Mohamed Elneny, kontratının bitmesi sonrasında Ada’ya geri dönmüştü. Bu gelişmenin ardından ön libero hattında büyük güç kaybı yaşayan Kara Kartal, takviye için düğmeye bastı. Yönetim, Suudi Arabistan ekibi Al Ahli’yle yollarını ayıran Josef de Souza için girişimlerini hızlandırdı. 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için seneliği 1.5 milyon Euro’dan 3 yıllık anlaşma teklif etme hazırlığında bulunan yönetim, bu transferi en kısa sürede bitirmeyi amaçlıyor.

Yalçın'dan yeşil ışık
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da Josef transferiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Genç hoca, “Josef de Souza konusunda net bir şey yok. Olabilir. Sıcak baktığım bir oyuncu. Bizim kalitemize uygun bir isim. Şartlar uygun olursa değerlendirebiliriz” ifadelerini kullandı. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.