Beşiktaş'ın listesindeki Yevhen Konoplyanka kimdir, kaç yaşında, nereli ve Transfermarkt değeri

Beşiktaş'ın listesindeki Yevhen Konoplyanka kimdir, kaç yaşında, nereli ve Transfermarkt değeri
Beşiktaş bir süredir listesinde bulunan Yevhen Konoplyanka için girişimlerini ve görüşmelerini sürdürüyor. Yıldız futbolcu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen futbol severler de Yevhen Konoplyanka kimdir, kaç yaşında, nereli ve Transfermarkt değeri gibi soruların yanıtını arıyor. İşte detaylar...

Bu sezon transferde ekonomik davranan Beşiktaş çilek hamlesini Konoplyanka ile yapmak amacında. Siyah beyazlılar yıldız futbolcu ile olan görüşmelerini sıkı bir şekilde devam ettiriyor. Son olarak Süper Kupa finaline gelen Türkiye temsilcisi Doğan Ercan ile toplantı yapıldı. Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi ile statta bir araya gelen Ercan, Instagram hesabından paylaşım yapmış ve taraftarları heyecanlandırmıştı. Konoplyanka ile anlaşan Beşiktaş şimdi Alman kulübü Schalke 04'ü ikna etmek zorunda. Eğer imza attırılamazsa farklı isimlere yönelinecek. Konoplyanka siyah-beyazlı takımla ilgili beğenilerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde instagramda bir hesabın "Come To Beşiktaş" çağrısına cevap veren Ukraynalı oyuncu, son olarak Süper Kupa öncesi yayınlanan Vodafone Park görüntülerini beğendi. Konoplyanka'nın bu beğenileri taraftarları heyecanlandırdı. Peki Yevhen Konoplyanka kimdir, kaç yaşında, nereli? Transfermarkt değeri haberimizde.

Yevhen Konoplyanka kimdir?
Yevhen Konoplyanka (Коноплянка Євген Олегович) 29 Eylül 1989 tarihinde Kirovograd'da dünyaya geldi. 29 yaşındaki futbolcu 1.78 boyundadır. Futbola Dnipro alt yapısında başladı. Burada gösterdiği performansla Sevilla'nın yolunu tuttu. Schalke'ye kiralanan Ukraynalı yıldızın bonservisi Alman kulübü tarafından 12.5 milyon euroya alındı. Kariyerinde bir UEFA Avrupa Ligi kupası bulunmaktadır. Kariyerinde çıktığı 343 maçta 66 gol atıp 55 asist yapmıştır. Milli takım formasıyla da 82 karşılaşmada 21 kez rakip ağları sarstı.

yevhen konoplyanka

Yevhen Konoplyanka kimdir?
Ukraynalı yıldız son günlerin en çok araştırılan isimlerden birisi konumunda. Dünyanın en çok ilgi gösterilen futbol sitelerinden Transfermarkt üzerinde de profili bulunan Konoplyanka'nın güncel değeri 6.5 milyon eurodur. En yüksek değerini Sevilla'da iken 25 milyon euro ile yakalamıştır.

Yevhen Konoplyanka Instagram hesabı
Yevhen Konoplyanka Instagram hesabına sahiptir. Sosyal medyaya önem vermesinin yanında kono10.com adında bir web sitesi buluınmaktadır. Ukraynalı yıldızı Instagram'da 446 bin kişi takip ediyor. Bir kız ve bir erkek çocuğu vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.