Beşiktaş'ın Premier Lig kadrosu dağılıyor! Bir ayrılık daha

Beşiktaş'ın Premier Lig kadrosu dağılıyor! Bir ayrılık daha
Sezon Valerien Ismael ile başlayan Beşiktaş, Premier Lig patentli birçok oyuncuyu kadrosuna katmış ve iddialı bir giriş yapmıştı. Ancak işler beklendiği gibi gitmedi. Siyah beyazlılara adadan gelen isimlerin bazılarıyla vedalaşılmaya hazırlanılıyor.

Bu sezon mutlak şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Beşiktaş, kadrosuna İngiltere'den Wout Weghorst, Dele Alli, Arthur Masuaku, Romain Saiss ve Nathan Redmond'u katmıştı. 'Premier Lig kadrosu' yakıştırmalarıyla iddialı bir giriş yapan Kartal'da istenen sonuçlar elde edilemeyince Valerien Ismael görevini bırakmış ve yerine Şenol Güneş gelmişti. Ancak yine işler düzelmedi. Son olarak Gaziantep FK deplasmanında 2 puan kaybeden siyah beyazlılarda ayrılık için birkaç isim üzerinde duruluyor.


Büyük umutlarla geldi ama olmadı

Beşiktaş'ın bu sezonki en sükseli transferlerinden biri şüphesiz Dele Alli'ydi. Nijerya asıllı futbolcu Everton'dan kiralanmış, yeni bir sayfa açması için kendisine şans verilmişti. Fakat sahada yokları oynayan yıldız futbolcu için Şarnlıurfa karşılaşması bardağı taşıran son damla oldu. Eğer imkan yaratılabilirse geri gönderilecek.


 

Redmond sınıfta kaldı

1+1 yllık sözleşme ile takıma kazandırılan Nathan Redmond da büyük beklentilerin olduğu bir isimdi. Ancak Jamaika asıllı kanat oyuncusu 45 milyon euroya kadar yükselen piaysa değerinin çok çok altında bir performans sergileyerek hayal kırıklıüı yaşattı. Ocak ayında onun için de mesai harcanacak.


 

Talibi var

Bu sezonun yine hayal kırıklıklarından biri de Arthur Masuaku oldu. Kongo asıllı sol bek her ne kadar Gaziantep FK maçında 1 puanı kurtaran golün asistini yapsa da Şenol Güneş'in kendisine bakış açısını değiştirebilmiş değil. Olympiakos ile görüştüğü iddia ediliyor.


 

Sezon sonu beklenmeyecek

Premier Lig'den gelen isimlerden biri de N'Koudou. Kamerunlu futbolcu Gaziantep FK maçındaki hareketi nedeniyle tüm planlardan silindi. Güneş'in de basın toplantısında tepki gösterdiği deneyimli kanat oyuncusunun ocak ayından itibaren takımda yer alması beklenmiyor. Haziran ayında kontratı biteceği için ilk isteyene kolaylık sağlanacak.


 

Maliyeti yüksek

Gol konusunda Beşiktaş'ı sırtlayam Wout Weghorst için istenmeyen bir ayrılık yaşanabilir. Hollandalı forvetin 10 milyon euroluk opsiyonu el zorluyor. Ancak sezon sonuna kadar Beşiktaş'ın oyuncusu. Diğer yandan Vincent Kompany de kendisini Premier Lig'de takımında görmek istediğini açıkladı. Haziran ayında golcü futbolcu büyük ihtimalle bordo mavili forma ile kariyerine devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.