Beşiktaş'ın teknik direktör adayları çoğalıyor! İki isim daha listeye eklendi

Beşiktaş'ın teknik direktör adayları çoğalıyor! İki isim daha listeye eklendi
Alanyaspor mağlubiyeti ile yine bir şok yaşayan Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın görevine son verilmişti. Siyah beyazlıların yeni hocasının kim olacağı konusundaki adaylar giderek artıyor. İki isim daha listeye eklnedi.

Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta çok sayıda aday bulunuyor. Listedeki isimlerle görüşmeyi sürdüren siyah beyazlılara her geçen gün yeni isimler yazılmaya devam ediyor. Hasan Arat ve ekibinin gündemine geldiği öne sürülen antrenörlere Leonardo Jardim ve Flippo Inzaghi de eklendi.

Katar'da çalışıyor

Şu an Al Rayyan'da görev yapan ve 2025 yılına kadar kontratı bulunan Leonardo Jardim için Beşiktaş'ın devreye girdiği iddia edildi. Kariyerinde Braga, Olympiakos, Sporting CP, Monaco, Al Hilal ve Shabab Al-Ahli'de çalşan Portekizli teknik adamın kulübüyle sözleşmesini feshetmesi gerekiyor. Ancaj bu durumun ne kadar gerçekçi olduğu meçhul.

İkinci aday Inzaghi

Deneyimli çalıştırıcının yanı sıra listeye eklenen diğer isim ise Flippo Inzaghi. Ağabeyi Simone'nin teknik direktörlüğü konusunda biraz geride kalan 50 yaşındaki antrenör, Salernitana'da çalışıyor ve sezon sonunda kulübüyle yollarını ayırabilir. Yine devre arasında da ayrılık ihtimali yüksek. Çünkü bonservis ödenmesi halinde çok büyük bir meblağ gerekmezken sözleşme fesihi konusunda da zorluk çıkması beklenmiyor. Diğer yandan siyah beyazlıların Serie A ekibinden daha fazla maaş vermesi muhtemel.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.