Beşiktaş'ın yeni sezondaki kalecisi belli oldu! İngiltere'den geliyor...

Beşiktaş'ın yeni sezondaki kalecisi belli oldu! İngiltere'den geliyor...
Süper Lig'de şampiyonluk hedefinden uzun süre önce kopan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Siyah beyazlıların gündemine flaş bir isim geldi. Yıldız file bekçisi İngiltere'den gelecek.

Bu akşam Konyaspor ile Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkabilmek için karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta mücadeleden galip ayrılmanın hesapları yapılırken diğer yandan UEFA Avrupa Ligi'ne kalınacak her sonuç için üst üste galibiyetler hedefleniyor. Ayrıca transfer çalışmalarına da hız verildi. Öncelikli bölgeler arasında kale geliyor. Listeye giren ilk isim ise Altay Bayındır. Manchester'da forma bulamayan milli file bekçisi için girişin yapılacak.

Biri yaşlandı diğeri formsuz

Bu sezon kadrosunda Mert Günok ve Ersin Destanoğlu'nu bulunduran Beşiktaş'ta deneyimli file bekçisi formuyla herkes tarafından beğenilse de yaşı nedeniyle geleceğe yönelik adımlar atmak isteyen Başkan Hasan Arat ve ekibi genç kalecinin performansından ise şüpheli. Özellikle Avrupa arenasında alternatif yaratmak adına çalışmalar yürütülüyor ve Altay bu kapsamda gündeme geldi.

1 kez oynadı

Fenerbahçe'den 5 milyon euroya transfer olan Altay Bayındır, Manchester United formasıyla sadece bir kez sahaya çıkabildi. FA Kupası'nda Newport County karşısında oynayan 25 yaşındaki eldiven, 90 dakika kalesini korudu ve 2 gole engel olamadı. Bunun dışında ise diğer karşılaşmalarda hep yedek kulübesinde bekledi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.