Beşiktaş'ta adım adım William Carvalho! Teklif güncellendi

Beşiktaş'ta adım adım William Carvalho! Teklif güncellendi
Devre arası transfer döneminde kadrosuna sadece Jonas Svensson'u katan Beşiktaş'ta farklı isimler için görüşmeler sürüyor. Listenin ilk sıralarında ise William Carvalho bulunuyor. Siyah beyazlılar Portekizli futbolcunun kulübü Betis'e yeni teklif sundu.

Amir Hadziahmetovic ve Alex Oxlade-Chamberlain'in uzun süreli sakatlığı sonrasında yeni bir orta saha oyuncusu transfer etmek isteyen Beşiktaş, listeisne Fernando Santos'un hemşehrisi William Carvalho'yu eklemişti. 31 yaşındaki futbolcu ile yapılan temaslarda el sıkışıldı ancak kulübü Real Betis henüz kararını vermedi. Bonservis beklentisi yüksek olan yeşil beyazlılar henüz sürece soğuk bakıyor.

Ayrılık istiyor

5.5 sezondur Real Betis'te forma giyen Portekizli futbolcunun adı daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılmıştı ancak transferi gerçekleşmemişti. Ancak bu kez takımdan ayrılma isteği nedeniyle imzaların atılması daha muhtemel gözüküyor. Kartal tecrübeli yıldızın yarım sezonluk ücretinin tamamını ödeyecek. Beşiktaş'ın sezon sonundaki satın alma opsiyonunu gerçekleştirmek için kasasından çıkacak miktar ise henüz netlik kazanmadı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.