Beşiktaş'ta Afrikalı stoperlere büyük tepki! Taraftar isyan noktasına geldi

Beşiktaş'ta Afrikalı stoperlere büyük tepki! Taraftar isyan noktasına geldi
 DAMGA Editörü
Geçen sezon takıma katılan Omar Colley ile bu sene transfer edilen Eric Bailly ve Daniel Amartey bir türlü istenen düzeye gelemedi. Siyah beyazlı taraftarlar da 3 ismin maaşlarına rağmen gösterdikleri performanstan memnun değil.

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'a yenilen Beşiktaş, rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çok gerisinde kaldı. Şampiyonluk yarışından erken kopan siyah beyazlılarda topun defans hattı topun ağzına geldi. Özellikle stoperler konusunda yoğun tepki var. Taraftarlar sosyal medyada çok sert ifadelerle oyuncuları eleştiriyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Şenol Güneş istememişti ama...

Sezon başında dönemin teknik direktörü Şenol Güneş, Afrika Kupası nedeniyle Afrikalı oyuncuların takıma getirilmesi konusunda çekinceleri bulunduğunu ifade ederek özellikle Amartey hakkında "Uzak durmamız gerekiyor ancak işimize yararsa alırız" demişti. Transferin son gününde de Eric Bailly gelmişti. Fildişili oyuncu da milli takım oyuncusu olarak turnuvaya gitme imkanına sahipti.

Golleri var ama...

Beşiktaş'ın savunmasındaki en golcü isim olarak dikkat çeken Omar Colley, defansif aksiyonlarda sınavı geçemedi. Stoper hattında en çok süre alan isim olmayı başaran Gambiyalı futbolcunun partnerleri değişti ancak eleştirilerden kurtulamadı. Geçen sezondan bu yana takımda bulunuyor ve taraftarların gözünde halen net bir isim değil. Devre arası takımdan ayrılabilir.

Bailly sakatlıktan kurtulamadı

Gelirken birçok şüpheyi de beraberinde getiren ve sakatlıkları nedeniyle kariyerinde çok sayıda maç kaçıran Eric Bailly, kulüp bütçesine göre yüksek bir kontratla imza attı. Henüz hazır değil. Kayserispor, Club Brugge ve FC Lugano maçlarında tama yakın süre aldı ancak İstanbulspor karşısında son 30 dakikada oyuna dahil oldu. Galatasaray derbisinde ise sakatlığı nedeniyle yer alamadı. Sahada kaldığı dakikalarda da çok da verimli olamadı.

Amartey de beğenilmedi

Transfer olduğundan bu yana büyük umutların bulunduğu Daniel Amartey, sürekli sakatlıklarla uğraştı. Şu ana kadar 5 maçta forma giyemeyen Ganalı futbolcunun Afrika Kupası'na gitme olasılığı çok yüksek. Performansı da çok yeterli bulunmadı. Taraftarlar kendisini de çok eleştiriyor.

Sosyal medyada tepki var

Beşiktaşlılar sosyal medyada Arthur Masuaku da dahil olmak üzere toplamda 4 isimle devre arası yolların ayrılması gerektiğini ifade eden mesajlar atıyor. Ancak yüksek maaşlar bu hamlelerin önüne geçiyor. Yönetim ve teknik heyetin belli olmasından sonra nasıl bir yol izleneceği merakla bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.