Beşiktaş'ta Al-Musrati fırtınası başlıyor! Forma onun olacak

Beşiktaş'ta Al-Musrati fırtınası başlıyor! Forma onun olacak
Beşiktaş'ın transferin son gününde kadrosuna kattığı Al-Musrati, Kayserispor karşısında oyuna sonradan girmişti. Fernando Santos'un Libyalı oyuncuyu pazartesi günü oynanacak Konyaspor mücadelesi için ilk 11'e hazırladığı öğrenildi.

Transferde uzun süre sessiz kalan Beşiktaş'ın son günde Ernest Muçi ile birlikte kadrosuna kattığı Libyalı ön libero Al-Musrati, ilk karşılaşmasında Kayserispor'a karşı yedek soyunmuştu. Yıldız futbolcu sonradan oyuna girerek formasını terletmişti. Sarı kırmızılı ekiple 0-0 berabere kalarak 1 puanla evine dönen Kartal'da orta sahaya yeni bir adım geliyor.

Bonservisi alındı

Beşiktaş'ın daha önce kiralamak üzere 6 aylığını anlaşmaya vardığı Al-Musrati'nin bonservisi alındı. Siyah beyazlı ekipten yapılan açıklamada 3 yıllık kontrat ve 11 milyon euro ücretle kalıcı transferin gerçekleştiği duyurularak şu ifadeler kullanıldı; "SC Braga Kulübü'nden 2023-2024 sezonu 2. transfer tescil döneminde altı aylığına geçici transferi gerçekleşmiş olan profesyonel futbolcu Almoatasembellah Ali Mohamed Al Musrati'nin 30.06.2027 tarihine kadar kalıcı transfer hakları kulübümüz tarafından 11.000.000 Avro karşılığında satın alınmıştır. Oyuncu ile de 30.06.2027 tarihine kadar anlaşmaya varılmıştır."

İlk 11'e geliyor

Pazartesi akşamı evinde Konyaspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Fernando Santos ısrarla istediği öğrencisini sahaya sürecek. Gedson Fernandes ile birlikte mücadele gücünü artırması beklenen ve çok güvenilen Al-Musrati'nin formu takımdaki herkesi yakından ilgilendirecek. Özellikle de stoperleri. Onana ile başlayan süreçte defans önünde birçok deneme yapıldı ve son olarak Amartey forma giydi. 27 yaşındaki futbolcunun hazır hale gelmesi konusunda özel uğraş veriliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.