Beşiktaş'ta Ante Rebic için sakatlık endişesi! Kaçırdığı maç sayısı...

Beşiktaş'ta Ante Rebic için sakatlık endişesi! Kaçırdığı maç sayısı...
Yeni sezon öncesinde Amartey ve Onana takviyesi yapan Beşiktaş, hücum hattında da önemli bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Ante Rebic'in siyah beyazlı forma giymesine kesin gözle bakılırken sakatlık sicili ise korkutuyor. Detaylar haberimizde.

3 kulvarda mücadele edeceği 2023-2024 sezonunda iddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Beşiktaş, ilk olarak Daniel Amartey ile kontrat imzaladı. Aynı gün Jean Onana da Lens'ten bonservisi alınarak İstanbul'a getirildi ve forma giydirildi. Emrecan Bulut hamlesi ile birlikte 3 oyuncuyla güçlenen Kara Kartal, yeni sezona iddialı girebilmek adına temaslarını sürdürüyor. Hedef ise İtalya. Gündemdeki isim de Ante Rebic. Hırvat futbolcu için herkes sabırsız ancak sakatlık konusundaki kabarık rapor, birçok kişiyi endişelendiriyor.

İstanbul'a geliyor

Milan'da oynadığı dönemde ikinci plana atılan Ante Rebic için Milano ekibiyle anlaşma sağlandı. Deneyimli isim için 500 bin euro bonservis, 1 milyon euro başarı bonusu ile birlikte yüzde 20 sonraki satıştan pay önerildi. Ayrıca Rebic'e de 2.5 milyon euro üzerinden 2+1 yıllık kontrat önerildi. Kanat organizasyonlarının yanı sıra forvette de görev alabilen 29 yaşındaki yıldız, kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak.

Sakatlığı problem

Beşiktaş'ın transferini açıklamaya hazırladığı Ante Rebic her ne kadar başarılı bir grafikle futbol dünyasında yer alsa da sakatlık problemleri ile de ön plana çıkmış bir isim. Transfermarkt verilene göre 2013-2014 sezonundan bu yana tecrübeli futbolcu toplamda 112 maç kaçırdı. Bu da sezon başına 10 maça denk geliyor. Ayrıca son dönemde 90 dakika üzerinden aldığı süre ile ilgili olarak da oldukça düşük bir veri elde etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.