Beşiktaş'ta bir ayrılık daha kapıda! Yıldız oyuncuya teklifler geldi

Beşiktaş'ta bir ayrılık daha kapıda! Yıldız oyuncuya teklifler geldi
Adana Demirspor'u yenerek yoluna 3 puanla devam eden Beşiktaş, ocak ayı itibarıyla başlayan transfer dönemi için hazırlıklarını sürdürüyor. Gelecek oyuncuların yanı sıra gidecek isimlerin de belirlendiği süreçte takımdan ayrılması muhtemel yıldızlardan biri daha belli oldu ve teklifler de arka arkaya geliyor. İşte detaylar...

Şenol Güneş dönemindeki ilk transfer dönemine hazırlanan Beşiktaş'ta birçok isimö için gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah beyazlılar kadrosuna katacağı oyuncuları belirlese de önce satış yapmak ve buradan elde edilecek gelirle adım atmak istiyor. Gündemdeki en sıcak isimlerden biri de Romain Saiss. Faslı yıldız için birçok takımın devrede olduğu öğrenildi.



Önce gelir lazım

Mevcut borcu ile önemli bir yükün altında olan siyah beyazlılarda transfer geliri için kollar sıvandı. Oyuncular için gelecek tekliflere göre onay verilecek veya kolaylık sağlanacak. Bu noktada Saiss'in durumu da önem teşkil ediyor. Arapların ilgi gösterdiği yıldız futbolcu için gelen öneriler şu an için yeterli düzeyde değil.


 

Beklenti 6-7 milyon euro

Daha önce birçok yüksek bonservisli satışa imza atan Beşiktaş'ta bu kez Romain Saiss'in gönderilmesi konusunda tok alıcı oynanıyor. Kozu elinde bulunduran Kartal, beklediği 6-7 milyon euroluk öneri gelmedikçe Faslı stoper gönderilmeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.