Beşiktaş'ta can sıkıcı haberler: Sakatlık ve ceza Burak Yılmaz'ı zorluyor

Beşiktaş'ta can sıkıcı haberler: Sakatlık ve ceza Burak Yılmaz'ı zorluyor
Trendyol Süper Lig'in 11'inci haftasında Antalyaspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta ceza ve sakatlıklar Burak Yılmaz'ın elini zora soktu.

Bu sezon çalkantılı bir dönem geçiren Beşiktaş'ta Şenol Güneş sonrası teknik direktörlüğe Burak Yılmaz getirilmişti. Yakın bir tarihte yapılacak başkanlık seçimi sonrası yönetimin de değişme ihtimali bulunuyor. Yarın Süper Lig'de Antalyaspor ile karşılaşacak siyah beyazlılarda genç çalıştırıcının eli sakatlıklar ve ceza nedeniyle zora girdi.

Beşiktaş yarın Anatlayspor ile Corendon Airlines Park'ta karşı karşıya gelecek. Kartal'ın kritik sınavı 19.00'da başlayacak ve zorlu 90 dakikayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

İki takımdan deplasmanda 3 puan arayan Kara Kartal, geride kalan 10 haftada 6 galibiyet elde etti. 1 beraberlik ve 3 puanla 11 puan kaybeden siyah beyazlı ekip 4'üncü basamakta. Ev sahibi ise 12 puana sahip ve 12'inci ırada.

Burak Yılmaz'ın canı sıkıldı

Geçen hafta Gaziantep FK'yı mağlup eden Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın yanı sıra tedavileri devam eden Daniel Amartey, Omar Colley ve Arthur Masuaku'nun yarınki maçta forma giymemesine kesin gözle bakılıyor. Ayrıca Vincent Aboubakar hakkındaki kararı ise önce sağlık ekibi ardından da Burak Yılmaz verecek. Diğer yandan Hadziahmetovic de cezası nedeniyle sahada yer alamayacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.