Beşiktaş'ta Cyle Larin çıkmazı! Geri dönecek mi? Danışıklı dövüş şüphesi

Beşiktaş'ta Cyle Larin çıkmazı! Geri dönecek mi? Danışıklı dövüş şüphesi
Orlando City'den Atiba Hutchinson'un önerisi ile anılan Cyle Larin beklentileri karşıayamamış ve sezon başında Belçika ligi ekiplerinden Zulte Waregem'e kiralanmıştı. Çıktığı 33 maçta 20 gole katkıda bulunan Kanadalı futbolcu adeta küllerinden doğmuştu. Ancak mali kounlarda sıkıntılarla boğuşan Beşiktaş'ta genç. futbolcunun dönüp dönmeyceği merak konusu. Çünkü Larin'in sözleşmesinin sonuna kadar almasını hak ettiği 2.5 milyon euro mevcut. Danışıklı dövüş yapıldığını düşünen yönetim ise en doğru kararı verme

Dünyayı sarsan koronavirüs Beşiktaş'ı da yakından etkiledi. Siyah beyazlılarda sezon başında Zulte Waregem'e kiralanan Cyle Larin için opsiyon kullanılmayacağı öğrenildi. Belçika ekibi ligin ertelenmesinden sonra Kanadalı futbolcuyla yola devam etmeme kararı alırken Larin de Türkiye'ye oynamaya pek sıcak bakmıyor.

YÖNETİMDE ŞÜPHE UYANDIRDI
Beşiktaş ile 2 yıl daha sözleşmesi ve 2.5 milyon Euro alacağı bulunan Larin, yönetimden sadece 1.2 milyon Euro talep etti. Larin'in Beşiktaş'a dönmek yerine parasının yarısında vazgeçmek istemesiyse yönetimde şüphe uyandırdı. Siyah-beyazlılar, Kanadalı forvetin Zulte Waregem ile danışıklı dövüş içine girmiş olabileceğini düşünerek "İki sezonda Beşiktaş'tan 2.5 milyon Euro alacakken yarısından vazgeçiyorsun. Yoksa gerçek hak edişin bu mu? Bu şartlarda yıllık 1 milyon 250 bin Euro'yu nereden kazanacaksın? Gitmek istiyorsan bonservis bedelini getir" diyerek rest çekti.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.