Beşiktaş'ta neredeyse bir takım ayrılıyor! O isimler belirlendi

Beşiktaş'ta neredeyse bir takım ayrılıyor! O isimler belirlendi
Süper Lig'de Galatasaray'a yenilerek evinde şok yaşayan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah beyazlılar 9 oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun gelecek sezondan itibaren yürürlüğe gireceğini duyurduğu yabancı kontenjanına hazırlanan Beşiktaş'ta pek çok oyuncu gönderilmek isteniyor. Sahip olunan 17 isim arasından 9'u ile yollar ayrılacak. Böylelikle hem maaşlardan kurtulmanın hesapları yapılıyor hem de yeni yıldızlara yer açılması planlanıyor.

Gelecek sezon uygulanacak kurala şimdiden hazırlanan Beşiktaş'ta Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar ve Fernando Santos dümene geçti. İzlenen oyuncuların takıma kazandırılmasının yanı sıra gidecek isimlerin de belirlenmesi konusunda istişareler yapılıyor ve karar verilmeye çalışılıyor. İlk etapta kiralık gönderilen isimlerin durumu netleştirilecek. Valentin Rosier, Jean Onana, Francisco Montero ve sözleşmesi bitecek Ajdin Hasic ile ilişkilerin koparılması gündemde.

Sezon başında takıma dahil edilen Ante Rebic ve Daniel Amartey'in yanı sıra sözleşmesi bitecek Rachid Ghezzal da kadroda düşünülmüyor. Muleka ve Aboubakar için de gelecek teklifler değerlendirilerek kolaylık sağlanacak.

Kulüpler 12 yabancı bulundurabilecek

Mevcut kadrodaki 9 yabancıyı göndermenin hesaplarını yapan Kartal'da böylece toplamda 12 yabancıya ulaşılacak. Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonunda kulüpler kadrolarında 12 yabancı oyuncu bulundurabilecek. Sahaya çıkacak kadroda yabancı sınırlaması olmayacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.