Beşiktaş'ta Razvan Lucescu mu Bruno Genesio mu teknik direktör olacak?

Beşiktaş'ta Razvan Lucescu mu Bruno Genesio mu teknik direktör olacak?
Rıza Çalımbay sonrasında yeni teknik direktörünü belirleyip yoluna devam etmek isteyen Beşiktaş, aday sayısını ikiye indirdi. Bruno Genesio ve Razvan Lucescu gündemdeki isimler. Detaylar haberimizde.

Bu sezon dördüncü teknik direktörünü belirleyecek olan Beşiktaş'ta pek çok aday gündemdeydi. Birçok ismin ortaya atıldığı günlerde Samet Aybaba yaptığı açıklamada iki teknik adamla görüştükleirni duyurmuştu. Razvan Lucescu veya Bruno Genesio ile anlaşmak istedikleirni açıklayan Aybaba'nın bu sözlerinin ardından gözler çıkacak karara çevrildi.

Genesio boşta, Lucescu değil

Beşiktaş'ın görüştüğü isimlerden biri Razvan Lucescu. Ancak bugüne kadar pek çok takımla kupa kaldıran Romen çalıştırıcı, PAOK ile Yunan liginde lider. Bu hikayeyi de mutlu sonla tamamlamak amacında. Takımından ayrılıp ayrılmayacağı henüz belli değil. Eğer sözleşmesini fesheder veya siyah beyazlılar bonservis öderse transfer gerçekleşebilir. Fransız çalıştırıcı ise boşta olmasına rağmen Kartal'ın teklifine ilk etapta sıcak bakmadı. Süreç titizlikle yürütülüyor. Yönetim en kısa sürede yeni hocasını açıklamak amacında.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.