Beşiktaş'ta stoper tandemi silbaştan!

Beşiktaş'ta stoper tandemi silbaştan!
Bu sezon büyük bir hüsran yaşayan Beşiktaş'ta kötü gidişat devam ediyor. Siyah beyazlılar bir yandan da kadrosunu yenilemek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle defans hattındaki değişiklikler yeni bir kimliğe bürünülmesini sağlayacak.

Gelecek sezon uygulanacak 12 yabancılı sisteme göre hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta pek çok isim listede bulunuyor. Yönetim alacağı futbolcuların yanı sıra göndereceği oyuncuları da belirliyor. Takımda özellikle savunma konusunda yaşanan zafiyetlerin ardından köklü bir dokunuş yapılması bekleniyor. Stoper mevkisi için neredeyse tüm futbolcularla yollar ayrılabilir. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Öncelik stoperde

Sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş, Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz ve Serdar Topraktepe ile yola devam etmiş, Hasan Arat ve ekibinin göreve gelmesi sonrasında Fernando Santos ile anlaşma sağlamıştı. Portekizli çalıştırıcı ile büyük beklentilerle yola çıkan Kartal, aldığı kötü sonuçlarla dördüncülüğü de tehlikeye soktu. Sezon sonunda kendisini kupa bileti alarak taraftarını teselli etmek isteyen Kartal, diğer yandan yeni döneme de hazırlanıyor. Transferde öncelik konusu stoper.

Köklü değişim var

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Beşiktaş önceliği defansın ortasına verdi. Mevcut isimlerin ardından kiralanan Joe Worrall'un da beklentilerin altında kalması üzerine satın alma opsiyonu kullanılmayacak. Ayrıca satılma ihtimali bulunan futbolculardan da gelir elde edilerek yeni futbolculara kaynak yaratılacak. Gençler konusunda ise kamp belirleyici rol oynayacak.

Elde var Necip!

Beşiktaş'ın bu sezonki kötü performansı bir kenara, takımda adı ön plana çıkan isimlerden biri Necip Uysal'dı. Tecrübeli futbolcu stopere geçerek kulübü için zor zamanda önemli işler yapmıştı. Colley ve Amartey adına teklif gelirse yönetim kendi çıkarını düşünerek bir karara varacak. Joe Worrall da ayrılacak gibi gözüküyor. Tayyip Talha Sanuç ise forma şansı bulmaya başladıktan sonra istenen seviyeye henüz gelemedi. Bu nedenle onun da gönderilmesi gündemde. Emrecan Uzunhan ise sakatlıktan sonra ilk kez kadroda yer aldı ancak onun da kamp performansı geleceğini belirleyebilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.